«Якщо хочуть по шість, то хай покращать умови» Вінничани про підвищення цін на проїзд

«Якщо хочуть по шість, то хай покращать умови» Вінничани про підвищення цін на проїзд

З 1 липня у Вінниці анонсують підвищення цін на проїзд у маршрутках до шести гривень. Запитали вінничан, як вони ставляться до змін.

Андрій (20), студент:

- Негативно. Як до цього ще можна ставитися? Чотири гривні - нормальна ціна. Якщо вони хочуть зробити 6, то хай покращать умови в цих маршрутках. Кожен третій водій – хам, деякі ще й курять у салоні.

 

Відео дня

Володимир (32), підприємець:

- Можливо, це виправдано. Запчастини дорожчають. Я десь читав, що транспортна компанія працює у збиток. Ціни на проїзд не покривають їхні витрати. Тому, як можна очікувати покращення сервісу?

 

Василь (68), пенсіонер:

- Звісно, негативно. У мене сорок з лишнім років стажу. А пенсія 1600 гривень. Це так її підняли. Ніхто нікому не потрібен. Усе робиться для того, щоб старі повмирали, а молоді виїхали за кордон.

 

Марія (56), касир:

- Я в маршрутках не їжджу. Не дивуюся цьому, бо ціни на все підвищуються і на проїзд теж. Не вважаю це нормальним, але від думки людей нічого не залежить. Це було заплановано вже давно.

 

Віра (65), пенсіонерка:

- Негативно. Пенсії маленькі, а ціни на все піднімають. Я в маршрутках навіть не їжджу, не можу дозволити собі таку розкіш. Користуюсь тролейбусом і трамваєм, як треба кудись поїхати.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Sergey Belous

    То не проїзд дорожчає, то вартість грошей зменшилась
  • Жора

    При курсе  бакса  8 грн  цена проезд была   2 грн. Это примерно в 4 раза меньше. Выходит так что сейчас цена должна быть 26 делим на 4  выходит 6.5 грн. Так что    6 грн  это цена маршрутки......

    Олег Безтелесний reply Жора

    А в зарплатах і пенсіях також збережені пропорції щодо курсу долара, і щодо коммуналки??? Чи нас рівняють до європейських витрат, але про європейські  зарплати та пенсії взагалі не згадують. Чи не дуже ми однобоко ідемо у Європу, і тоді виникає питаннячи правильно ми ідемо?
  • Порошок

    23А , 17А одні з найперевантаженіших маршрутів і на них їздить десятки Спрінтерів, які отруюють місто чадними газами, пасажири в них, як кілька в бляшанці. Чому на цих маршрутах не їздять великогабаритні автобуси з низькою підлогою, нехай навіть не нові? Чому  25Н має монополію на перевзення пасажирів вночі, замість того аби курсував екологічний тролейбус по 5 маршруту без пільг з таким же інтервавлом і більшою ціною проїзду ніж удень? Чому немає нічного автобусу з Тяжика, по Ватутіна, Шимка, Антонова, Чехова, Немиріське шосе, Брацлавську, Київський міст, Театральну, Соборну і на Академічне. Навіть в галімому місто-базарі Хмельницькому є нічні маршрути. І в Цюриху теж є нічні маршрути, звідки родом трамваї.  Піднімати проїзд однозначно потрібно у всьому транспорті, в тому числі і в електро, хоча б на рівні 7-10 гривень. Підприємство має хоч, щось заробляти, а не кіт наплакав. Вже давно пора поставити GPS у весь транспорт. який обслуговує місто, створити мобільний додаток і встановити електронні табло на зупинках транспорту, де стоїть маф, заставити їх купити, там де звичайний павільйон нехай ВМР купляє і монтує. Монетизувати проїзд для всіх категорій, студоті і пенсам, яким більше 70 років проїзд-за пів ціни від повної вартості проїзду. Валідатори у всіх видах транспорту, в першу чергу в маршрутках, абсолютно ніякої готівки. Нехочуть ставити валідатори/бастують, провести тендер і купити автобуси в лізинг від ЄБРР, а маршрутчиків вигнати з маршрутів. Була б воля керманича міста і #ВМР, але у них немає залізних шарів.

    Жора reply Порошок

    Ночью  надо брать такси  с Тяжилова и ехать до  Фурманова  и Тичины . Вообщем  через Карла Маркса , по Пархоменко  и до Фурманова.  От  Мрии на Тяж  до Пархоменка на такси 50 грн . Там прошелся  через  подземный переход и на маршрутку  до Вишенки...

    Николай Энэми reply Порошок

    Вот на спринтеры гнать не надо, они куда получше этих обосраных желтых тазиков на колёсах.

    Эталон reply Николай Энэми

    Что Богдан-говно, что Спринтер
  • Олексій Уклюжев

    Касові апарати не хочуть поставити?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up