Як ви святкуватимете День народження Вінниці? ОПИТУВАННЯ

Як ви святкуватимете День народження Вінниці? ОПИТУВАННЯ
  • У Вінниці цьогоріч скасували святкування Дня міста, яке планували проводити три дні — 11,12 і 13 вересня.
  • Всі заплановані заходи показують в онлайн-форматі. Цікаво, як саме ви проведете ці дні: онлайн чи офлайн?

Святкувати День міста онлайн почали з 10 вересня. Найбільше заходів заплановано на 12 та 13 вересня.

Наприклад, у суботу відбудеться презентація першого туристичного путівника міста, візуального проєкту «AVE-Вінниця» та святковий концерт. А у неділю — концертна програма та відеовітання.

Детальна афіша на інфографіці:

Відео дня

Програма різноманітна та насичена. Цікаво, як саме ви проведете майбутні вихідні та відзначатимете День міста? Проходьте опитування або напишіть свій варіант святкування у коментарях.

Опитування

Як цьогоріч ви святкуватимете День міста?

 

Читайте також:

День міста онлайн: опублікували афішу заходів та де їх можна подивитися

Хештег #РіднаВінниця: до Дня міста запустили ще один челендж

Хештег #ДаруюВінниці: до Дня міста запустили оригінальний челендж

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Константин Сильченко

    Як це бухати по скайпу я знаю, а от як святкувати день Вінниці онлайн щось не розумію....
  • Igor Baroni

    Что отмечать? Зачем ? Толпы народа и передача короны из рук в руки?
    Мозги включите.
  • Серж Волчег

    если бы в нашем "казлятине" все не отменили то был бы праздник.....а так печаль...днище...
  • Римский Александр

    Онлайн 😂😂😂😂😂😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up