Як ви оцінюєте якість водопровідної води у Вінниці? Ми запитали вінничан

Як ви оцінюєте якість водопровідної води у Вінниці? Ми запитали вінничан
  • Дедалі частіше до редакції звертаються вінничани з інформацією про те, що у їхніх оселях з-під крана тече вода зі специфічним кольором і запахом. 
  • Хотілося б зрозуміти, — чи така ситуація спостерігається у певних районах міста, чи все ж таки це загальноміська проблема.
  • Тому попросили читачів розповісти про те, яка вода тече у них з-під крана?

Ми запитали вінничан на сторінках у Facebook та Instagram, як вони оцінюють якість водопровідної води у Вінниці?

Ось деякі з відповідей:

Вікторія Селезньова

Відео дня

— Вода стала настільки паршива, що я не дозволяю дітям навіть нею вмиватися. Раніше майже ніколи не було проблем, а останнім часом прямо катастрофа. Хмельницьке шосе.

Vitaly Vlasyuk 

— Наразі у водопровідної води нашого міста відчувається запах каналізації, риби та тухлятини. Крім того, вода має жовтий відтінок і викликає нудоту.

aksana.toys

— Зараз вода дуже жовта, а після миття нею залишається іржавий осад. Також відчувається рибний запах. Таке поєднання спостерігається вже більше 2 тижнів.

Анастасія Снєговська

— Якість води жахлива. До того ж, вона коричневого кольору, а на дні ванни утворюється шар глини. Також вона має неприємний запах тухлої риби. Користуватися такою водою страшно.

Vet Neet

— Я вважаю, що це не вода, а якась неякісна рідина. Її неможливо пити. До того ж, після прання речей відчувається неприємний запах, що нагадує сміття. Це повторюється щовесни.


Читайте також:

Безпечний відпочинок: правила поведінки на воді та допомога потопаючому

Чи могли його спеціально підпалити? Історія зруйнованого млина Потоцького

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Лариса Еремеева

    Таке відчуття,  що питна вода змішана з каналізаційними стоками. Неможливо помити овочі, фрукти,  посуд. Все смердить. Чим займається водоканал?
  • Читач99

    Мабуть знову  прийшла  пора  нагадати  керівникам водоканалу  про якість  їхньої  "придатної" до вживання води  на засіданні міськради з обов"язковою дегустацією  зразків   води з наших кранів.
  • Sklad Tiras

    Отримуємо по суті технічну воду по ціні питної, а щоб попити чи зварити їжу ідем і купуємо ще іншу. Дорого виходить.
  • Natasha Makarova

    вода из-под крана техническая, нормам и обязательствам водоканала перед потребителями на выходе не соответствует, какие бы сказки они не пели в уши. Хотя трубы до дома - тоже их обязательство по качеству воды. Но что это меняет на практике? Платим за не пойми что из-под крана как за минеральную воду, а получаем пару раз в месяц стабильно жижу с запахом канализации. А иногда еще и лишние кубы накидывают. И не припомню чтобы хоть кому-то это компенсировали - одни отговорки и пустые глупые отписки, не соответствующие теме изначального вопроса. Это можно оценить как-то по-разному?

keyboard_arrow_up