Як перевірити, чи за вашою адресою є відключення світла? Інструкція

Як перевірити, чи за вашою адресою є відключення світла? Інструкція
  • Для зручності користувачів обленерго відображає інформацію про відключення в особистому кабінеті та інформує за допомогою чат-бота. Розповідаємо, як користуватися цими функціями.

— Ви зможете побачити причину та час запланованого та фактичного відключення електроенергії, — кажуть у Вінницяобленерго. — Працює в тестовому режимі.

Переглянути планові та аварійні відключення можна в особистому кабінеті на сайті АТ «Вінницяобленерго» https://vn.e-svitlo.com.ua/ та Viber боті http://vb.voe.com.ua

Додаємо інструкції для ознайомлення:

Відео дня

Також можна переглянути черговість планових відключень. Графік доступний за посиланням: https://www.voe.com.ua/disconnection/detailed

— Залишається актуальна можливість відхилень у часі на 20-30 хв виконання графіку, для проведення перемикань між чергами, — відзначають у обленерго.

 

Читайте також:

До 12 годин без світла. Як на Вінниччині сьогодні вимикатимуть електроенергію

Не нехтуйте власною безпекою. Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуація

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Ульяна Білобородова

    Де світло!!! Я 1 черга 22:13 світла немаа
  • Ксюша Фірсенкова

    У нас сьгоді чотири немає два є)Дурдом кожен день як лотерея😂
  • Людмила Залевська

    А ніхто не думав, що крім відключення по графіку є ще аварійні відключення, які виникають в процесі роботи.

    Инна Савощик reply Людмила Залевська

    Людмила Залевська Наразі застосовуються лише ГПВ ( графіки планових відключень).
  • Инна Савощик

    Для чого ці графіки, коли відключення  не за ним. Мені ВОЕ присилає смс повідомлення про відключення, то там на 2 години, а по факту його немає 4,5 годин. За добу є світло 3-4 години.  Я так розумію, що моя 2 черга, плавно переходить в 3, а 3- переходить в 1. Це такий новий 4 графік, бо ж деяким "избранньім" потрібно, щоб світло було 24/7. Потрібно ж за  рахунок інших робити економію. Де справедливість і людянність???!!!!!!!

    Инна Савощик reply Инна Савощик

    Виктория Дужич А вони ж там нічого не знають. П....ть так собі, навмання, що перше в голову прийшло..... Оператор вже не витримала , бо я "частий гість" гарячої лінії, дала мені номер в міську електромережу, так як я вчора попросила її, щоб вона подзвонила і розбудила чувачка, що вмикає/вимикає світло. Може людина здрімнула, втомлюєшся ж одну й ту саму чергу вимикати, не дай Бог не затронути Агрономчне, Вінницькі Хутори, рошен і т.д.

    Виктория Дужич reply Инна Савощик

    Инна Савощик сьогодні телефоную на гарячу лінію, запитую: чому в нас немає з 4 до 7:45 , а потім знову з 8 - 10? Відповідають: ну, ваша друга черга, пішло перевантаження - вимкнули знову 😁))

keyboard_arrow_up