Як нова поліція "міліцію" за порушення оформлювала

Як нова поліція "міліцію" за порушення оформлювала
Біля залізничного вокзалу вінницькі поліцейські впіймали на "гарячому" своїх колег. Протокол про порушення ПДР нові "копи" виписали "міліціянтам", які висадили пасажира в недозволеному місці.

Вчора близько 17:30, представниками "старої міліції" було скоїне порушення - висадка посажира в зоні дії знака 3.34. Він забороняє зупинку і стоянку транспортних засобів в зоні дії знаку.

Представники "Дорожноього контролю", які стали свідками події, звернулися до нової поліції з проханням справедливо покарати порушників "у формі". І на прохання не відмовили.
Коли прибула поліція, старі "копи" намагалися уникнути відповідальності, мовляв авто не заводиться. Але все ж таки їм довелося це зробити, як і понести відповідальність згідно з законодавством України, а саме заплатити штраф у розмірі 255 гривень. 

Павло Малішевський, тимчасово в.о. командира 4-Ї роти батальйону управління патрульної поліції.                                                                  

Відео дня

- Водій автомобіля ВАЗ2107, порушив умови дорожнього знаку 3.34. На водія складено постанову за статею 122 частиною 1 (порушення вимог дорожніх знаків - авт). А також повідомлено відповідального підрозділу про те, що його підлеглі вчинили адміністративне правопорушення. З водіями проведено профілактичну бесіду, - каже Павло Малішевський, підлеглі якого фіксували правопорушення.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Кицюня

    Показуха це все 06.03.16р. Доценко Кирило заступник  поліціі м. Вінниці приіхав службовим атомобілем до будинку офіцерів з дружиною на концерт. Проце було повідомлено на 102 приіхали нові поліцейскі пофотографували алеж протокола ніякого не склали відпустили . Все як було так і е незмінилось нічого позвонив відпустили.
  • Дарья

    Ой це лише показуха, не думаю, що ці міліціянти будуть платити той штраф.
  • Анонім

    Сьогодні, 01.03.2016 стикнувся з робою "новоспечених" по вул. Хлібна, де заїзд до парку, 2-ї школи та 2-й пост ГУНП. Там завжди паркується багато машин, переважно із співробітників поліції та батьки школярів. Здивувався, що припаркованими були лише одиниці автомобілів.

    Виглядало все дуже просто -  авто намагається заїхати, перед ним виникає поліціянт з жезлом і завертає його назад, каже, що сюди не можна. Мало хто намагається спорити чи щось доказувати. Розвертається та шукає інше місце для проїзду. Я був пішим, але правила знаю.  

    Запитав парубка поліцейского, років 20, а що сюди заїзд заборонено? Отримав відповідь - так, заборонено, бачите, висить знак 3.2 "Движение механических транспортных средств запрещено". Так то так, але для цього знаку в ПДД є виключення, де сказано "Действие знака не распространяется: ...... на транспортные средства, которые обслуживают граждан или принадлежат гражданам, проживающих или работающих в этой зоне, а также на транспортные средства, которые обслуживают предприятия, расположенные в обозначенной зоне." Тобто, поліцейські, вчителі, працівники кафе (яке поряд) і т.д. можуть сміло користуватись проїздом. Я розпочав бесіду з "новозпеченими", роздрукував їм витяг з ПДД щодо знака, на що вони погодились - "так, все вірно, ми йдемо назустріч людям, декого пропускаєм, але ж тут не можуть всі заїжджати".

    До кінця дня апендикс від Соборної до парка по вул. Хлібна залишався чистим. Не знаю, на мою думку це чисте свавілля – не пускати нікого. Якщо в ПДД написано, що певним особам можна паркуватись, значить можна, і не потрібно йти назустріч, потрібно дотримуватись закону. В той-же час один автомобіль був оштрафований за те, що припаркувався за 9,5 метрів (переміряли рулеткою) до пішохідного переходу (за ПДД можна 10 м.) – ось тут можна було б і піти назустріч. Не кожен водій після зупинки міряє рулеткою відстань до переходу та перехрестя.

    Ось таке враження від роботи нових поліцейських – не зовсім приємне.
  • Анонім

    красава, герої не вмирають!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up