«Я — мати бойового офіцера». Як земляки з Шаргорода допомогли прикордонникам

«Я — мати бойового офіцера». Як земляки з Шаргорода допомогли прикордонникам
У ГО "Шаргород оперативний" маскувальні сітки плетуть з перших днів війни, волонтери організували роботу не тільки у містечку, а й селах громади.
  • З чим зверталася до шаргородців мама офіцера?
  • Чого постійно потребують військові?

Не тільки для сина просила допомогу мама бойового офіцера Валентина Сименишена з Шаргорода. Вона розуміла, що йдеться також про побратимів, з якими служить її Вадим. Він тільки натякнув на потребу, а мама одразу взялася шукати можливості, як підставити плече.

Жінка вдало вибрала першу фразу звернення. Вона написала: «Я — мати офіцера Державної прикордонної служби». Тоді додала: «бойового офіцера».

Завдяки таким словам її допис одразу привернув увагу серед користувачів соціальних мереж. Пані Валентина написала у себе у Фейсбуці, а також на сторінці ГО «Шаргород оперативний».

Відео дня

Жінка повідомила, що військові підрозділу, в якому служить її син, з початку війни закривали своїм коштом нагальні потреби, які виникали. Так і сказано у повідомленні: «своїм коштом».

«На тепер для успішного виконання бойових завдань їм потрібен дороговартісний засіб зв’язку, — пише пані Валентина. — А також маскувальні сітки».

Згодом жінка повідомила, що її прохання земляки виконали. Міська рада допомогла придбати засіб зв’язку, а волонтери ГО «Шаргород оперативний» — маскувальні сітки, їх сплели у селах Плебанівка та Будне. За її словами, сітки на фронті потрібні постійно. Вони рвуться і горять!

«Закликаю всіх охочих долучатися до плетіння сіток, — йдеться у дописі матері прикордонника. — Матеріал надають волонтери: матері, сестри, дружини, подруги потрібні лише ваші працьовиті руки!».

Мати військового щиро подякувала усім, хто долучився до допомоги захисникам країни. Син воює на фронті, а мама не сидить, склавши руки, в тилу. Вона теж волонтерить.

Читайте також:

Залишилися батько, дружина та двоє дітей. Калинівка зустріла живим коридором свого Героя

У вінницькому ліцеї № 35 відкрили меморіальну дошку на честь бійця Олександра Коломійця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up