«Вони змогли: бізнес-герої мого краю»: журналістів запрошують на участь в конкурсі

«Вони змогли: бізнес-герої мого краю»: журналістів запрошують на участь в конкурсі
  • В Україні розпочався соціальний конкурс для журналістів. Запрошують зробити відомими бізнес-героїв рідного краю. Як можна взяти участь та які призи приготували переможцям, читайте далі.

Всеукраїнський фінансовий сайт maanimo.com ініціював проєкт журналістських робіт «Вони змогли: бізнес-герої мого краю» аби розповісти про найбільш успішні приклади підприємництва у регіонах України.

Формат – журналістські тексти будь-якого жанру (репортаж, оповідання, інтерв’ю) про реальні приклади створення конкурентних підприємств, сімейного бізнесу, індивідуальної справи в регіонах України, які мають соціальне значення для певного населеного пункту.

Термін подачі робіт: до 15 березня 2020 року.

Відео дня

Згідно з умовами конкурсу, тематика має бути виключно економічною з реальними прикладами соціального внеску бізнесменів.

Переможці отримають цінні подарунки.

Для того, щоб взяти участь, необхідно перейти на конкурсну сторінку – https://maanimo.com/projects/business-heroes та зареєструватися у формі для зворотного зв’язку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья Бондарь

    Детальніше про бізнес ви можете дізнатись на сайті https://budujsvoe.com/ru/node/251 - саме тут отримаєте поради від спеціалістів, дізнаєтесь нові тренди від акул бізнесу

  • Ols Kat

    Петро Олексiйович - головний бізнес-герой з мого краю!

keyboard_arrow_up