Владиславу Бойчуку з Вінниччини просять присвоїти звання Героя України

Владиславу Бойчуку з Вінниччини просять присвоїти звання Героя України
  • Полеглому захиснику з Вінниччини Владиславу Бойчуку просять присвоїти звання Героя України.
  • Відповідну петицію на сайті президента зареєстрував Дмитро Вовк.
  • Небайдужих просять долучитися і підписати петицію. Для збору підписів є ще 91 день.

Народився Владислав Бойчук 12 серпня 2002 року у Вінниці, де зростав та навчався. Закінчив ліцей у Гавришівці, куди згодом переїхала його родина. Потім навчався у закладі професійно-технічної освіти №1, де й опанував професію автослюсаря.

Владислав усе своє життя мріяв бути військовим. Марив про це із 12-ти років. Щойно хлопцю виповнилося 18, він одразу підписав контракт на службу у Збройних Силах України. 

Відео дня

На війні перебував із 2021 року. Тож і повномасштабне вторгнення зустрів на фронті. Боронив Україну у складі Третьої окремої штурмової бригади. Свій останній бій прийняв 27 березня поблизу села Орлівка Донецької області. Життя воїна обірвалося у 21…

Владислав боронив Україну від ворога у найгарячіших точках фронту. Завжди казав: «Як не я, то хто?». Найбільше турбувався, щоб у його двох сестричок усе було добре.

Підтримати петицію можна за посиланням. Вшануємо гідно пам'ять воїна.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Сьогодні в останню путь вінничани проводжатимуть 21-річного Владислава Бойчука

Вінничани на колінах зустріли траурний кортеж з тілом полеглого Владислава Бойчука

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up