Вишенька в диму: густий чорний стовп видно на заході Вінниці. Що горить?

Вишенька в диму: густий чорний стовп видно на заході Вінниці. Що горить?

Сьогодні, 7 квітня 2019 року, у Вінниці на Барському шосе сталася пожежа. Густий дим заполонив Вишеньку. Люди пишуть, що важко дихати.

Про пожежу повідомили у соціальних мережах. Люди побачили густий чорний дим близько 13 години. За словами очевидців, горить в районі Барського шосе.

За інформацією прес-офіцера вінницьких рятувальників Олександра Кутового, зараз на місці працюють екіпажі ДСНС. Наразі подробиць ще не повідомляють.

— Передали, що горить суха трава. Рапорту ще немає, — зазначає Кутовий.

Відео дня

Щойно з’явиться коментар, ми оновимо публікацію. А поки що дивіться фото та відео з місця надзвичайної події:

Фото та відео взяте з соцмереж

Читайте також:

На вулиці Пирогова зламався стовп. Тролейбуси стояли майже три години

У Луці хтось підпалив траву: вогонь розповсюдився на СТО. Основні подробиці
 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Лора

    на одному фото - дим від підпалених плавнів нижче лікарні ім.Ющенка.
  • Ирина Сокур

    Якщо б горіла трава, не було б такого чорного диму .
  • Винничанин коренной

    вата горить

    Вася reply Винничанин коренной

    Вата, шини, забори перекрашені.. Багато чого тре знищити
  • Елена Анатольевна

    Суки палят какую то   химию наверно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up