Вінниця 6 травня: горіла висотка та сміття, а також велосипедист впав під колеса тролейбусу

Вінниця 6 травня: горіла висотка та сміття, а також велосипедист впав під колеса тролейбусу

За минулу добу муніципальна поліція міста зафіксувала ряд пожеж та ДТП.

Про події, які сталися у місті 6 травня, розповіла представниця муніципальної поліції Наталка Дика у програмі «Світанок».

Так, за минулої доби по вулиці Гонти горіла квартира багатоповерхівки. Є постраждалі. На місці події працювали рятувальники та медики.

Цього ж дня о 20:47 вінничани повідомили про пожежу на 1-му Київському провулку. Там на площі 50 квадратних метрів горіла суха трава та дерева.

Відео дня

О 21:50 повідомили про ще одну пожежу. На вулиці Грушевій зайнялося гілля та сміття на площі 200 квадратних метрів.

Також 6 травня сталася ДТП  по вулиці Соборна. Там велосипедист виїхав на колію трамваїв та впав під колеса тролейбусу.

Деталі про ці та інші події у наступному відео:

Муніципальна поліція міста Вінниця просить підтримки вінничан.

— Якщо Ви стали свідком здійснення порушень на території міста Вінниця та змогли зафіксувати це на фото чи відео, надсилайте його нам на Вайбер, Ватс Ап або Телеграм. Вказуйте дату, час, точну адресу та деталі ситуації. Номер телефону Ситуаційного центру: 067-4-102-101, — йдеться у повідомленні.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • З.А.Глядач

    Волосипедист?

    Meryem Lekhova reply З.А.Глядач

    Дякую!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up