Вінниця 10 квітня: порятунок дитини, ДТП та гілля на дротах

Вінниця 10 квітня: порятунок дитини, ДТП та гілля на дротах

Минулої доби камери Ситуаційного центру виявили ряд правопорушень та нещасних випадків. Про них детальніше у матеріалі.

10 квітня на вулиці Академіка Ющенка було виявлено неконтрольоване горіння рослинності на площі 100 метрів квадратних. Кажуть, що пожежу ліквідували миттєво.

Цього ж дня на вулиці Матроса Кішки у квартирі будинку зачинилась сама малолітня дитина. Рятувальники відкрили двері та визволили дитину.

О 16.10 працівники Ситуаційного центру виявили ДТП на перехресті вулиць Пирогова та Хмельницького шосе. Там зіткнулося дві “Шкоди”.

Відео дня

Люди не постраждали. На місце події приїздила поліція.

Увечері 10 квітня вінничани повідомили, що на Хмельницькому шосе впало дерево. Гілля зачепило телефонні дроти. Дерево прибрали, а зв'язок був відновлений.

Загалом, за останню добу працівники Ситуаційного центру Муніципальної поліції виявили 51 правопорушення.

Деталі у відео:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up