Вінницькі активісти посварилися через поліцейських

Вінницькі активісти посварилися через поліцейських
З виходом на роботу нової патрульної поліції деякі громадські організації взялися моніторити їх роботу. Хотіли навчити патрульних працювати, але посварилися між собою.

Майже кожної ночі “Ревізія влади”, “Комітет безпеки руху”, «Агенты влияния» та “Дорожній контроль” виїжджають на рейди для того, щоб подивитися, як виконують свої обов'язки нові охоронці порядку. З цим не виникало ніяких проблем, але розбрат почався поміж самих активістів.

Вчора, 25 лютого, голова організації “Комітет безпеки руху” Володимир Черкас розмістив на своїй сторінці у мережі Facebook інформацію про вчорашнє патрулювання.

У повідомленні він описав пригоди минулої ночі та звинуватив “Дорожній контроль” у тому, що вони заважають роботі патрульних своїми провокаціями та насмішками.

Відео дня
cript>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/uk_UA/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Представители коалиции общественных организаций "НИКА" (Виталий Павловский ОО "Ревизия власти", Владимир Черкас ОО "Коми...

Опубліковано Владимиром Черкасом 25 лютого 2016 р.

“Патрульные полицейские работают с "запалом", но слабые знания законодательной базы и отсутствие опыта их конкретно подводит. В основном присутствует боязнь к конкретным действиям и решениям, что выливается в этакий "общий вызов" - собрание нескольких экипажей и дезориентация в своих функциях. К сожалению, этой ситуацией пользуются одни из представителей Дорожного контроля, что их не красит. Провокации и насмешки над полицейскими дают последним хороший опыт, но при этом силы и средства задействованы на дурость группы лиц, цели которых пока не понятны”, - пише Черкас.

Журналіст “20хвилин” поцікавився у “Дорожнього контролю”, який конфлікт виник між командами.

- Якщо «Дорожній контроль» сьогодні разом з поліцією затримав BMW X5 і в ньому був “мєнт”, то як ви думаєте, чи буде “ДК” заважати поліцейським? - каже журналіст “Контрою” Сергій Данаіле. - За нашою інформацією Павловський і Черкас мають зв'язки зі “старою” поліцією. На рейдах вони намагаються давати вказівки патрульним, але ті на них не реагують.

Про цю подію читайте за посиланням.

- “ДК” контролює, щоб працівники нової поліції дотримувалися не лише своїх особистих переконань, але і закону, - говорить Сергій. - Було таке, що Черкас поставив машину з порушенням і ми запросили поліцію. Кажемо: “Що ж ти вчиш їх не порушувати, а сам неправильно ставиш авто прямо у них на очах?” Після цього і почалася вся ця писанина.

Ситуацію пояснив голова організації “Ревізія влади” Віталій Павловський:

- «Дорожній контроль» влаштовує постійні провокації, - каже він. - Наприклад, авто спеціально поставлять без номерних знаків або водій не показує техпаспорт на машину, замість нього дає копію. На мою думку, недоречним є те, що деякі активісти, що представляються журналістами ДК, працюють не для того, щоб покращити якість обслуговування населення патрульними та покращити їх знання законодавства, а для того, щоб потріпати нерви та забрати час у поліцейських. Цим дані особи позбавляють їх можливості виїхати вчасно на реальний виклик до потерпілих. Моє побажання дійсно представникам ДК Вінниці, а саме Денису Клімову, Володимиру Затайдуху, щоб вони ретельно переглянули деяких членів своєї організації на предмет відповідності їх, як справжніх патріотів України та їхні цілі, щодо реального покращення якості надання послуг патрульною поліцією. Якщо ж дані особи, що створюють проблеми, не є членами ДК, а являються самозванцями і немають нічого спільного з вище названими активними журналістами, їх потрібно виявити і передати правоохоронцям для перевірки.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Анонім

    В цій ситуації приїхали дк і якась громадська організація, дані особи були пяними. Які постійно провокували патрульних. Вели себе якось не адекватно. На фоні цього і побилися))) А копи молодці вели себе стримано.
  • Максим Самохвалов

    а это такий черкас та віталько?
  • Анонім

    В ДКВ нету никаких командиров!
  • Анонім

    я одного понять не могу, а че командир дкВ хачик..??

    Анонім reply Анонім

    В юстиції можете дізнатись що в дкв є декілька засновників. Всі українці. І жодного хача.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up