Вінницькі 3D-клумби: черепаху, ретроавтомобіль та крокодила оновили

Вінницькі 3D-клумби: черепаху, ретроавтомобіль та крокодила оновили

У Центральний парк «зеленбудівці» уже оновили об’ємну клумбу у вигляді черепахи. Також уже завершено роботи з відновлення квіткового автомобіль та крокодила.

- Вже кілька днів вінничани мають можливість знову милуватися 3D-клумбою у вигляді черепахи. Вона складається із більш як 20 різновидів квітів та зелених насаджень. Для її створення використали ялівець, мох, хосту, альтернатеру, ехіверію, агератум, вівсяницю, гвоздику, ехінацею, седум, тагетіс лимонний, цинерарію та інші» рослини. Загалом конструкція має близько 1,7 метрів в висоту, 4 метри у  довжину та більш ніж 2,4 метри завширшки. Також вже оновлено об’ємну клумбу у вигляді 17-метрового крокодила у Центральному парку та квіткову композицію у вигляді ретроавтомобіля, копії німецького Opel Olimpia 1935–1970 років випуску, - зазначають у Департаменті у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

До речі, для будівництва конструкції автівки використали більше тони металу. Вона заповнена тирсою та землею, а також закладена лісним мохом. Оздобили цю клумбу 15 тисячами квітів альтернатери. Зелений автомобіль має справжні колеса, скло (лобове, заднє та на дверцятах) та фари.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up