Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець

Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець
  • До Муніципальної варти звернулися мешканці вулиці Келецької і повідомили про засмічення прибережно-захисної смуги річки Дьогтянець по провулку М. Амосова.

Перевірка показала, що береги річки забруднені відходами природного та побутового походження, а також різним сміттям (скляними пляшками, гіллям, поліетиленом та іншим).

Інспектори встановили, що безлад спричинив мешканець одного із приватних будинків на провулку М. Амосова. За порушення вимог Правил благоустрою Вінниці на нього склали протокол за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил благоустрою територій населених пунктів).

Санкція статті передбачає штраф для громадян — від 340 до 1360 грн, для посадових осіб — від 850 до 1700 грн, для підприємств — від 1700 до 3400 грн.

Відео дня

Забруднення річок та інших водойм є серйозною проблемою, яка шкодить довкіллю та несе за собою адміністративну відповідальність. Мешканців Вінниці закликають дотримуватися правил благоустрою та не засмічувати прибережні зони.

Нагадаємо, що за викид сміття у невстановленому місці передбачено штраф від 340 до 1360 грн, за спалювання сміття — від 340 до 1360 грн, за засмічення прибережної смуги — від 850 до 1700 грн.

 

Читайте також:

Біля Вінниці вже майже друга Стадниця. Дорога до села Майдан-Чапельський стає звалищем

На Вінниччині екологи виявили моторошне звалище кісток тварин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anna

    Тут треба 100000 штраф щоб таку х... більше не робити а тут штраф 1000 грн... сміхота...
  • Ujin

    Щука 🤣🤣🤣
  • ELENA

    Хай би тих ще половили, що в лісопосадках цілі принципи сміття викидають .
  • ND

    Смішний штраф. Треба такий, шоб хату продав і все життя далі думав, шо накоїв. Клоуни

keyboard_arrow_up