Вінничани вимагають призупинити будівництво новобуду по Коріатовичів

Вінничани вимагають призупинити будівництво новобуду по Коріатовичів

Вулиця князів Коріатовичів біля староміського мосту вузька та має круті схили. Одна багатоповерхівка там вже побудована. Зараз будують неподалік іншу.

На сайт вінницької мерії виклали петицію «Будівництво багатоповерхівок в районі вулиці Коріатовичів».

Її автор Євген Василевський просить припинити забудову вулиці Кориатовичів у зв'язку із складністю рель'ефу, вузькістю та перегруженістю самої вулиці.

Вулиця Коріатовичів від вїзду на станцію веслування Спартак у бік староміського мосту дуже вузька та перегружена, вона побудована в поймі річки і навколо неї дуже сладний рель'єф (круті схили, да близькість грунтових вод), тому потрібно ввести заборону на будівництво багатоповерхових будинків у цьому районі. Там вже стоїть комплекс багатоповерхових будинків і він не заселений через аварійність будівель. А зараз знову іде будівництво 8-ми поверхового будинку на перехресті вулиці Коріатовичів і Пушкіна, — зазначає вінничанин.

Відео дня

Петицію оприлюднили 18 липня 2018 року.

Сьогодні, 20 липня, звернення підписали 32 людини.

Читайте також:

Петиція: просять перейменувати вулицю Петра Запорожця та знести його пам'ятник
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Pavlishin Sergey

    ой незнаю навіть кому там захочеться купувати житло, відсутня прибудинкова територія, прямо під вікнами страшенний потік транспорту, (як закриють Соборну після ремонту моста потік збільшиться), задимленість, пил, шум, вузька дорога, відсутні нормальні тротуари,  в мокру погоду краще взагалі не виходити, та й взагалі на тротуарі просто страшно йти, як молоді сімї будуть дітей на прогулянку виводити?

    Скільки можна вже в центрі всі клаптики застраювати? Добре що хоч намітилась тенденція будівництва великих мікрорайонів на вільних територіях, як то перехрестя Барського шосе/Перемички на Гнівань та в 3-км від Гроша по Немирівсьому шосе.
  • Masha Altuhova

    Навпаки потрібно будувати тільки по сторону центу міста. А хібари по сторону річки зносити , розширювати дорогу та робити набережну.

    Alexandr Borisov reply Masha Altuhova

    давайте ще уплотнювати місто і робити бангкок, де неможливо жити!!
  • Олександр Лисак

    Ну чогось при радянській владі там було заборонено будівництво
  • Daily

    дуже цікаві вінничани вашою думки ніхто не питав а якщо запитає то вона нікого не цікаве в цій країні на першому місці цинізм підлість і саме головне це бабло
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:46 «Дуже хочеться побути поряд з рідними», — говорить 19-річний захисник з Вінниці Максим Заремба 13:39 Подружжя Остапенків поховали. Їх син і ще двоє постраждалих хлопців — стабільні 13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up