Вінничан кличуть на дружню толоку. З собою брати смаколики та гарний настрій

Вінничан кличуть на дружню толоку. З собою брати смаколики та гарний настрій
  • Толока пройде під гаслом «Не сміти». Активісти пройдуться набережною Південного Бугу та очистять її від сміття.
  • Для учасників проведуть розважальну програму, а також влаштують пікнік.

— Уже у наступну неділю, 21 березня — ми будемо прибирати територію та маркувати «Стежку здоров'я» вздовж набережної річки Південного Бугу біля лікарні ім. Ющенка. Буде корисно, пізнавально та захоплююче! Стати учасником може кожен, незалежно від віку і статі, професії та життєвих поглядів. Головне — це бажання змінити на краще себе і своє місто, зробивши його чистішим. Тому не гай часу та реєструйся на захід, — кажуть у турклубі «Бідняжка».

Попередній план заходу:

10.00 - 12.00 — збір на галявині поблизу лікарня Ющенка (точка збору вказана нижче) добирається кожен самостійно  та розпочнемо з лекторію із запрошеними гостями (беріть із собою каремати).

Відео дня

  • Компанія Еко-Сервіс поділиться досвідом сортування сміття, як це робити правильно та що для цього потрібно. 
  • Учасниця міжнародної організації «360.org» — наголосить про проблему зміни клімату, а також розповість про впровадження відновлюваної енергетики.
  • Громадська організація «ДІЛИ» розповість про «Особисту еко-ефективність», а ГО  «Пангея Ультіма» про створення та реалізацію Еко-центру «Стіна». 
  • Школярі, учасники «Зеленої школи», поділяться кейсом: як зробити сортування сміття прибутковим, та чого вони досягли завдяки цьому. 

12.00 - 153.0 — Розпочинаємо прибирання території і маркуємо маршрут «Стежини Здоров'я». Прибираємо на виділених ділянках (на суші та на воді за допомогою каяків),  розділяючи сміття  у 5 різних сміттєвих пакетів. Відвозимо його на визначені локації. 

15.30 - 17.30 — Планується пікнік. Приносьте із собою бутерброди та солодощі (а найголовніше — свою кружку) і звісно культурно-розважальна програма. Буде можливість спробувати свої сили та покататись на каяках. 

— Запрошуємо музикантів та творчі колективи долучитись до нашого заходу, звертайтесь Юхимчук Алла +380687272555 Уже можемо оголосити, що буде мистецький перформанс на екологічну тему від громадської організації «Чо?When», — додають у «Бідняжці». — Вирученні кошти за відсортованну вторинну сировину підуть на облаштування «Стежини здоров’я». Також нашим партнером є Вінницька обласна універсальна наукова бібліотека ім. К. А. Тімірязєва, де представники нині працюють над інформаційним буклетом про маршрут.

Деталі за номером: +380687272555, (Алла Юхимчук).

 

Читайте також:

Вінниця та область увійшли до Рейтингу прозорості українських міст

Померла вчителька фізико-математичної гімназії №17 Івета Воскобойник

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юра Щасс

    На порозі «червоної» зони. У Вінниці «ковідних» ліжок майже не залишилось
    -------------------------
    Вінничан кличуть на дружню толоку.
    15.30 - 17.30 — Планується пікнік. Приносьте із собою бутерброди та солодощі (а найголовніше — свою кружку) і звісно культурно-розважальна програма
    --------------------
    це просто п-ц якийсь))) добре хоч кружка в кожного своя буде, а не одна на всіх)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up