Віктор Бронюк та "ТіК" знову оголошують стипендіальний конкурс. Як податись?

Віктор Бронюк та "ТіК" знову оголошують стипендіальний конкурс. Як податись?

Корпоративний фонд гурту "ТіК" знову оголошує стипендіальний конкурс. Діти можуть отримати гроші на навчання в музичних школах або купити музичні інструменти. Також переможці конкурсу зможуть записати свій твір у студії звукозапису. До 14 жовтня 2018 року приймають заявки.

Стипендіатом  конкурсу може стати музично-обдарована  дитина, віком від 6 до 16 років, яка проживає в Вінниці та навчається/хоче навчатись у музичних освітніх закладах України. Для дітей, які проживають у Вінницькому районі, участь можлива у випадку, якщо вони навчаються в музичних закладах міста Вінниця. Перевага надається дітям з соціально-вразливих категорій населення. Про це повідомляють на сайті «Подільска громада».

Бюджет конкурсу – 20 тисяч гривень. Максимальний розмір стипендії/ваучера - 5 тисяч гривень. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Для участі у конкурсі необхідно:

  • Заповнити коротку аплікаційну форму (aplic.foorm_ТІК (1).doc   (0 Kb)
  • Короткий відеоролик «My music story» (максимум – 1 хвилина) за участю дитини-заявника. В цьому ролику дитина має виконати 2 завдання:

Розповісти коротку історію, яка пов’язала  її з музикою або про свою «музичну мрію»;

Відповісти на питання: «Чому саме я маю отримати цю стипендію? На що витрачу?»

Не бійтесь творчо підходити до зйомок відео, адже за креативність сценарію  ролику додається від 1 до 5 балів. Вимог до високої якості відео немає, основне, щоб було чітко чути про що говорить дитина.

  • Рекомендаційний лист від музичного закладу, де навчається дитина, або інші листи від музичних педагогів, керівників муз. колективів тощо (при наявності). Якщо дитина соціально-активна, то також лист від організації, з якою здійснювалась співпраця, або волонтерська діяльність. Рекомендаційні листи не є обов'язковими.
  • Довідка про соціальний статус родини, в якій проживає дитина-заявник (за наявності).
  • Прислати це все нам на [email protected] і схрестити пальчики!

Готові заявки можна передати в паперовому вигляді та з відео на флешці, можна приносити в офіс фонду щобудня з 9:00 до 18:00 (м. Вінниця, вул. Брацлавська, 27 а) або в електронному вигляді на адресу: [email protected], з темою Стипендія “ТіК”.

Терміни проведення:

  • Прийом заявок – до 14 жовтня 2018 року
  • Відбір стипендіатів – з 15 до 18 жовтня 2018 р.;
  • Оголошення переможців -  19 жовтня 2018 року;

Довідки можна отримати в офісі Фонду за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська 27а, або по електронній пошті: [email protected], або за телефонами: 0432-62-20-72, 096 177 21 29.

Читайте також:

Конкурс стипендій від гурту «ТІК» закінчився. Вже відомі імена переможців (ФОТО ВІДЕО)

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Бондарук

    Добре діло! Молодець Віктор!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up