Віктор Бронюк переніс концерт у Вінниці з 18 лютого на 4 квітня (ВІДЕО) ОНОВЛЕНО

Віктор Бронюк переніс концерт у Вінниці з 18 лютого на 4 квітня (ВІДЕО) ОНОВЛЕНО

На 18 лютого 2017 року в рамках туру «ЄuroДвіжн» мав відбутися концерт групи «ТІК» у Вінниці. Користувачі соцмережі обурились з приводу цієї дати.

«При усій повазі до Віті Бронюка, при усій повазі до давніх дружніх відносин, при усій повазі до творчості його....Не можна співати 18.02....Просто не можна... Це блюзнірство», - написала на ФБ вінничанка Юлія Піскунова.

Варто нагадати, що 18-21 лютого 2014 в Україні сталося силове протистояння між силовиками та протестувальниками, завершальний етап Революції гідності. Це чорна дата українського календаря. В ті дні за інформацією МОЗ України загинули 82 людини та 622 особи отримали поранення.

 

Відео дня

Водночас, як повідомила Таїсія Гайда, теж на ФБ, Віктор Бронюк сказав, що концерт відмінив і переніс на інші дати.

Користувачі назвали це гідним вчинком.

Організатори концерту - компанія "ВІННИЦЯКОНЦЕРТ" - повідомили 20minut.ua, що концерт "ТІК" у Вінниці перенесено на 4 квітня. Всі раніше придбані квитки - дійсні.

Варто зазначити, що Віктор Бронюк записав відеоролик, в якому розповідає про перенесення концерту у Вінниці на 4 квітня:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Шемет

    Велике прохання до Yulia Piskynova написати, в які ще дні на її думку не варто проводити концерти та інші масові дійства.

    Таїса Гайда reply Олександр Шемет

    18 лютого 2014  ,серез ростріляних перших майданівців - 2 вінничан, 18 лютого 2015 року - вихід з Дебальцево: хлопці приймають найстрашніші рішення у своєму житті, вибирають кого залишити  з важкопоранених  а кого можуть донести .

    Для мене досить страшне 18 лютого ... А для вас?

    Олександр Шемет reply Таїса Гайда

    для мене страшна не дата, не день, а те що продовжуємо "святкувати" свої поразки...Чорнобиль, Голодомор, Крути і т. п....ми наче пестимо свої рани і випрошуємо "пожалійте нас, дивіться які ми бідні"...скільки можна ходити з похилиними головами? ми маємо стати дорослими і відповідальними за себе...ми нація переможців і маємо думати і діяти як переможці...люди гинули і 17 лютого і 19 лютого...Царство їм Небесне, і я думаю, що гинули вони не для панахид по собі, а ради життя, пісні, посмішок...а Ви?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up