Вихідні в березні: скільки будемо відпочивати на Жіночий День?

Вихідні в березні: скільки будемо відпочивати на Жіночий День?

До закінчення календарної зими - декілька днів. Перший місяць весни вже близько. Скільки будемо відпочивати у березні?

 

Головний офіційне державне свято першого місяця весни - це Міжнародний жіночий день 8 Березня. Ходять розмови про його скасування та перевід у статус рядових будніх днів. Але на сьогодні це рішення не прийнято.

Таким чином, в цьому року 8 Березня випадає на п'ятницю, тому вінничани отримають три вихідних дні підряд - з п'ятниці по неділю, 10 березня. Варто відзначити, що 7 березня - передсвятковий день з скороченим робочим графіком на 1 годину.

Відео дня

Кількість робочих днів у березні становить 20 днів.

Опитування

8 березня: святкувати чи скасувати?

Довідка:

Міжнародний жіночий день - свято, що відзначається щорічно 8 березня в низці країн як «жіночий день». Історично з'явився як день солідарності жінок у багатьох країнах в боротьбі за рівні права і емансипацію.

Читайте також:

П'ять вихідних поспіль на Пасху: в Україні затвердили робочий графік-2019

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Наталия Войт

    Ну тогда я очень ленивая ХОЧУ ПРОЗНИК.
  • Nina Nina

    Ніколи не розуміла,що то за свято.З чим тих жінок вітають. Безглузде свято.
  • Иришка Мураховская

    Сколько у женщин то праздников? Выходные и то выходными не назовёшь, готовка, уборка, дети и т.п. Женский праздник должен быть хотя бы 1 раз в год. Женщины заслужили всё-таки, как не крути. Это ведь замечательный повод для покупки цветов милым дамам и матерям, очередной куклы любимой дочери, та и вообще....

    Алла Гречановська reply Иришка Мураховская

    Иришка Мураховская А суть та сама! Самі собі зробіть ПРАЗДНІК, хоч кожен день, хто заважає?)

    Nina Nina reply Иришка Мураховская

    Alla Grechanovska ,100%. Правильно сказали.

    Алла Гречановська reply Иришка Мураховская

    Йолі, то це треба свята чекати, щоб букетика хто подарував?!) Співчуваю тим жінкам, яким дарують тільки на свято, допомагають по господарству, пилососять і таке інше ТІЛЬКИ НА СВЯТО. Дівчата, любіть себе, ваша присутність-то вже свято для ваших чоловіків. Ну якщо вони того не розуміють, або ви не нагадуєте про це, то вже вибачайте, вам не повезло з супутником по життю.І що це за дурня ХОТЯ БИ РАЗ В ГОД? Це ж як треба себе не поважати, щоб чекати тої разової подачки.Як все запущено..
  • Наталья Кобец

    Тобто для чоловiкiв аж три свята,а в жiнок одне,ще й те хочуть забрати?Де ж та рiвнiсть,про яку всi кажуть

    Галина Шарапова reply Наталья Кобец

    Наталья Кобец це точно!Особливо бісить,коли жінки  кричать,що це не свято!Та,Господи,вам що лишній вихідний завадить?!Чи вам неприємно в цей день отримати подарунок і зайву увагу?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up