Відповіли, що їм шкода. Як «МАУ» не пустили родину на поховання до Вінниці

Відповіли, що їм шкода. Як «МАУ» не пустили родину на поховання до Вінниці
Фото ілюстративне
  • Вінничанин Сергій Мар’янчук, який останній часом проживає в Ізраїлі, на своїй facebook-сторінці розповів історію, як через операторів «Міжнародних авіаліній України» його дружина не потрапила на поховання своєї мами;
  • У відповідь на скарги, співробітники «МАУ» відповіли, їм шкода, що жінку з однорічною дитиною на руках не пустили на поховання рідної людини.

Сергій розповідає, що у його родини були квитки на літак від авіакомпанії «МАУ» на 8 жовтня 2017 року. Рейс Тель-Авів — Вінниця. Але четвертого жовтня дружині опівдні телефоном повідомили про смерть її мами.

— Ми зателефонували до «МАУ», щоб поміняти квитки і терміново вилетіти в Україну. Оператор нас вислухала і попросила надіслати на електронну пошту МАУ свідоцтво про смерть її мами. Мовляв, тоді буде безкоштовна заміна, — каже Сергій. — Ми вислали документи про смерть і почали знову телефонувати до МАУ. Нам сказали, що заявка проходить обробку, а дружина з однорічною дитиною можуть збиратися і їхати до аеропорту. Їхати з Акко до аеропорту у Тель-Авів близько трьох годин.

За словами Сергія, він телефонував операторам більше 10-ти разів. Вони просили почекати і кидали трубку. Коли його рідні приїхали в аеропорт, там сказали, що не отримували від ніякого листа. І запропонували заплатити 190 доларів за заміну квитків. Почали платити, а виявилося, що немає місць.

Відео дня

— Таким чином, дружина з дитиною в Україну не вилетіли. Транспорт в цей день ходив до обіду і вони добиралися додому о третій годині ночі, — розповідає чоловік. — Наступного дня співробітники МАУ відповіли нам, що їм шкода за те, що трапилося. Вам шкода? Що не попрощалися з мамою в останній раз і не були на її похоронах? Час не повернути назад. А дружина отримала душевну травму на все життя від кампанії МАУ. Цей інцидент — ганьба кампанії МАУ, який прийняв на роботу таких операторів.

Чоловік каже, що буде шукати адвоката, щоб подавати позов до суду на МАУ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сергей Марьянчук

  • Игорь Певнев

    Летел 20-го сентября в Винницу из Тель Авива. На

    весь салон человек 20-25 было ... Такие коллизии бывают .
  • Задунайский Торонтуй

    Микито, а к чему эта картинка? В МАУ нет 747-х боингов, кишка тонка.
  • З.А.Глядач

    А що,світ клином зійшовся на МАУ? El-Al вже в носа коле?

    Сергей Марьянчук reply З.А.Глядач

    Шановний, в цей день був варіант тільки літаком МАУ. Не на відпоинок, а на поминки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up