Відкриття Дня Вінниці: що казали зі сцени перші особи держави та як їм “розчищали” дорогу до мерії

Відкриття Дня Вінниці: що казали зі сцени перші особи держави та як 
їм “розчищали” дорогу до мерії
  • Вітали місто перші особи доволі лаконічно.
  • За лаштунками охоронці не пускали ближче до сцени журналістів без акредитації та готували у натовпі “коридор” до міськради

У 654 день народження міста привітати містян зі святом заїхали президент Петро Порошенко з дружиною, голова Верховної ради Андрій Парубій та прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Петро Порошенко зазначив, що почуває себе у місті як вдома, і подякував за це “всім, хто створює саме таку атмосферу, всім, хто прийшов зараз сюди, всім, хто демонструє, що ті зміни, які зараз відбуваються – вони є надзвичайно важливі для нашої держави”.

– Тут(у Вінниці - авт.) проходив бойовий шлях і тут здобували перемоги гетьмани Богдан Хмельницький і Пилип Орлик, і, власне, тут у Вінниці двічі був розташований Уряд Української Народної Республіки. Я маю велику честі і гордість у цей святковий день бути поруч з вами, – привітав у свою чергу городян і голова Верховної Ради України Андрій Парубій.

Відео дня
blockquote>

Далі Володимир Гройсман виголосив свою вітальну промову та нагородив Раїсу Панасюк, директора центру “Гармонія”, званням почесного громадянина Вінниці.

Але цікавіше все-одно було за лаштунками: охоронники не пускали журналістів, яких не було у списку, за турнікет. І “розчищали” дорогу для президента, коли той з колегами прямував до міськради. Так, літню жінку, яка просто стояла недалеко від “коридору”, який формували для президента, охоронець теж відштовхнув.

— Та я ж не збираюсь нікуди йти, - обурилася вона.

— Так, жінко, я все розумію. Відійдіть далі, відійдіть, - каже старанний охоронець і невблаганно відштовхує її подалі.

Потім перші особи пройшли до міськради, а біля будівлі, на сходах, зібралися вінницькі чиновники: очільники міських та обласних департаментів, депутатів та активістів.

А тим часом сцену почали готували для концертної програми “Вінниця має таланти”.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Богдан Пупкин

    А почему же тьфу?  как же не сфотографироваться  с человеком который победил корупцию в стране, сделал все для окончания боевых действий, снизил налоги и коммуналку  увеличив зарплаты и пенсии...  он же святой!!!          слава Шаяйсманам)
  • Пупкин Вася

    Дякуемо , дякуемо , дякуемо .... тьфу пля .
  • З.А.Глядач

    І,як завжди,не обійшлося без пописьків.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up