Вибухи у Калинівці: хочете допомогти чи попросити про допомогу? Телефони та адреси

Вибухи у Калинівці: хочете допомогти чи попросити про допомогу? Телефони та адреси
Фото Володимира Затайдуха
  • Вінницькі водії, таксисти, активісти усю ніч вивозили з небезпечної зони людей;
  • Допомога продовжується — для кращої організації роботи створили навіть групи у мережі Facebook;
  • Якщо ви бажаєте допомогти постраждалим, або самі потребуєте допомоги у цьому матеріалі знайдете усі контакти.

За повідомлення Вінницької міської ради, наразі евакуйовані можуть зупинитися у Вінницькій міській школі № 6 (вулиця Стрілецька, 12) та Вінницькій міській школі № 31 (вулиця Богдана Ступки, 13,).

У спільноті «SOS Вінниця - Калинівка» можна попросити про допомогу через зручну google-форму. Відповідний документ можна заповнити якщо ви самі хочете допомогти: вивозити людей з закритої зони чи допомогти евакуйованим продуктами або найнеобхіднішими речами.

Телефон для координації: 0631014197.

Відео дня

Також багато повідомлень люди залишають у спільноті «Калинівка SOS». Постраждалі тут можуть знайти і місце для ночівлі, і де безкоштовно поїсти...

Асоціація ОСББ Вінниці почала збирати продукти та необхідні речі, щоб потім передати їх евакуйованим людям. Привезти щось від себе можна за адресою: площа Гагаріна, 2, 3-й поверх, праве крило. Це офіс Асоціації. Телефон для координації: 098-659-39-39.

Ще Асоціація повідомляє про можливе шахрайство. Користуючись ситуацією, негідники можуть попросит, наприклад, скинути грошей на картку.

У групі вінницького “Дорожнього контролю” про заклади, де можна отримати допомогу:

- Мережа ЧЕЛІНТАНО надає безкоштовні обіди постраждалим

- СПОРТ комплекс "Сансей" Коцюбинского, 43 (приютит бесплатно) - 098-039-89-57

- Кафе "Разгуляево" (Об'їзне шосе, Вінницька область) приймає евакуйованих, надаємо горячий чай, борщ та дах над головою . Телефон: 093 889 4062

- "Винницкая Реберня" Киевская 3-А , будет работать в режиме пункта помощи: крыша над головой, супы, теплые пледы и т. д.

Всі хто не можуть виїхати з Калинівки

  • 097 166 05 38 Оля
  • 096 502 31 75 Вадим
  • 050 701 79 43 Олександр

Також у Вінницькій районній лікарні наразі перебувають більше сотні евакуйованих людей. Вони потребують продуктів та теплих речей.

Адреса лікарні: Вінниця, Хмельницьке шосе, 92 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • З.А.Глядач

    "Мережа ЧЕЛІНТАНО надає безкоштовні обіди"

    Якщо вже рекламуєте-то робіть це правильно!

    Валерий Онищук reply З.А.Глядач

    а тобі аби куди какашку кинути!.. яка різниця як там написано?! Головне що!..

    З.А.Глядач reply Валерий Онищук

    А ГОЛОВНЕ тут-реклама закладу.
  • DinDin

    Я як розумію надзвичайний стан в калинівці не оголошений...чому?? Там повинні бігати не дружинники..а національна гвардія...
  • Oksana Volkotrub

    Активісти ГО "ЛЮТИЧ" готові допомогти.  Звертайтесь: +380687606325
  • Жора

    А почему Национальный корпус не на передовой , не на фронте?

    Чуваки делают себе рекламу ? Правильно я говорю Ниндзя?

    Анонім reply Жора

    Вчера небось в подвальчике сидел???

    Анонім reply Жора

    а почему ты не на фронте???И не помагаешь людям?а сидишь в компе и только гниль строчишь ?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up