«Вчасна передача — гарантія правильних рахунків» Енергетики просять передати показники за світло

«Вчасна передача — гарантія правильних рахунків» Енергетики просять передати показники за світло
  • У «Вінницяобленерго» почали збирати показники за спожите світло від вінничан. Надалі рахунки сформує «Енера Вінниця».
  • Енергетики звертають увагу: аби не було зайвих нарахувань, потрібно передати показники з 30 жовтня до 5 листопада. Зробити це можна декількома способами.

На сайті обленерго розмістили оголошення про наближення часу передачі показів лічильників. 

«Шановні споживачі! Будь ласка, не зволікайте з передачею показів електролічильника! Вчасна їх передача - це гарантія точності формування рахунків, — йдеться у повідомленні енергетиків. — Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг встановила, що побутові споживачі мають передавати показники за два дні до кінця розрахункового місяця і до третього дня наступного розрахункового місяця. Наразі це потрібно зробити з 30 жовтня до 5 листопада»

Передати показники лічильників можна за наступними способами:

Відео дня

1) зателефонувати за багатоканальними номерами обленерго: 0432-65-95-95 (працює цілодобово, без вихідних) та 0432-65-85-85 (працює останні два робочі дні місяця і три робочі дні наступного місяця), дзвінки оплачуються згідно діючих тарифів міського чи міжміського зв’язку;

2) надіслати SMS, повідомлення у месенджерах Viber, Telegram за номерами 066-0-217-217; 068-0-217-217; 073-021-72-17;

3) скористатись формою передачі на сайті обленерго: http://counter.voe.com.ua/

4) передати показники через «Персональний кабінет» на сайті svitlo.vn.ua.

Для оперативного обслуговування 1-им способом просимо заздалегідь підготувати 9-значний код особового рахунку та покази лічильника.

Про усі способи передачі детально йдеться на сайті обленерго.


Нагадаємо, цього місяця трапився скандал з енергетиками: «Енера Вінниця» розіслала близько 20 тисяч повідомлень про відключення світла через борги. Люди вистоювали багатогодинні черги, оскільки не погоджувалися з нарахованою заборгованістю. У обленерго назвали головну причину виникнення «фейкових» боргів: невчасна передача показників лічильника. 

Подробиці в матеріалі: «Листи щастя» про відключення світла розсилатимуть вінничанам щомісяця

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ihor Zahorui

    Ці ідіоти (просто не можу підібрати інше більш лагідне слово) мені за три літніх місяці нарахували 6000 боргу, першого листопада надійшов лист заказний, не розумію, де вони беруть ці цифри, це що таке у мене цілодобово працювало, щоб стільки нагоріло?(розрахунки за світло оплачував щомісяця)., енера- це прокладка, і наш з вами головний біль. Забув додати, щомісяця оператори ходять і фотографують лічильник, ось такі справи
  • IDDQD

    Ага, как-же "невчасна передача показників лічильника". Как обычно ввел показания 29 числа на сайте Единого рахунку и насчитали в шесть раз больше кВт, чем было на самом деле.
  • Алекс

    Автор ответьте на вопрос а что  через сайт https://pay.vn.ua/   уже нельзя

    Kazimir reply Алекс

    Автор в ступоре
  • Алекс

    а что  через сайт https://pay.vn.ua/   уже нельзя

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up