Важливе за вчора. Найцікавіші новини 5 травня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 5 травня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 5 травня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

П'ята смерть від коронавірусу: помер 73-річний вінничанин

Про це нам у коментарі розповів епідеміолог Степан Томин. 

— Помер пацієнт у ніч з 3 на 4 травня. Він у лікарні пробув добу. Померлому було 73 роки, — каже Томин.

Хворий з Вінниці та помер у інфекційній лікарні.

Відео дня

Відзначимо, що це п'ята жертва хвороби та перший померлий чоловік. Раніше від коронавірусу померло чотири жінки. 

П'ята смерть від коронавірусу: помер 73-річний вінничанин

У Погребищенському районі під час негоди загинув чоловік — змило водою

—  Під час зливи, великим потоком води та мулу був змитий з дороги 49-річний місцевий житель, який рухався на велосипеді по дорозі. Прибувши на місце події бійці ДСНС дістали загиблого чоловіка з замуленого узбіччя та передали працівникам Нацполіції, — зазначають у пресслужбі рятувальників.

Пустити дві електрички, автобуси в район та міський транспорт. Петиція та ОПИТУВАННЯ

Вінничанин Іван Супряга подав петицію та просить у ній відновити роботу транспорту у звичному режимі з 12 травня. Окрім міського громадського транспорту, він також просить відновити курсування автобусів у район та дві електрички.

Опитування

Чи хотіли б ви щоб запрацював громадський та міжміський транспорт?

Як мають працювати перукарні, кафе і парки після 11 травня — рекомендації МОЗ

Уряд, 4 травня, анонсував послаблення карантину. З 11 травня зможуть відновити роботу кафе, перукарні та салони краси, адвокати, парки тощо. Однак, для них запроваджують нові правила в роботі, які доступні до громадського обговорення на сайті МОЗ.

Як мають працювати перукарні, кафе і парки після 11 травня — рекомендації МОЗ

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині photo_camera 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up