Важливе за вчора. Найцікавіші новини 28 жовтня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 28 жовтня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 28 жовтня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Шість простих порад. Як підтримувати імунітет в холодну пору року?

Шість простих порад. Як підтримувати імунітет в холодну пору року?

У холодну пору року захисні сили організму можуть слабшати природним чином. Але існують прості способи, які ефективно допомагають зміцнити імунітет та підвищити шанси пережити сезон без захворювань.

 

Відео дня

Вірус став більш заразним та активнішим: прогнози про COVID-19 в Україні

Вірус став більш заразним та активнішим: прогнози про COVID-19 в Україні

Коронавірус в Україні почав поширюватися в геометричній прогресії і як зазначають медики, став більш заразним. Це може призвести до того, що зупинити його буде важко. Київська лікарка зробила несприятливий прогноз про зростання хворих з COVID-19.

 

Три смерті за добу від коронавірусу на Вінниччині: цифри по районах

Три смерті за добу від коронавірусу на Вінниччині: цифри по районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус станом на 28 жовтня. Наразі в області зафіксували 9 тисяч 699 випадків. Додалося 191 за добу та три чергові смерті.

 

Від коронавірусу померли завідувач Пироговки та головний лікар Тульчину

Від коронавірусу померли завідувач Пироговки та головний лікар Тульчину

Коронавірус забирає життя у багатьох людей. Від хвороби померли завідувач поліклінікою Вінницької «Пироговки» Віктор Колодько та головний лікар Тульчинської районної лікарні Віталій Лисиця.

 

Не вірте дзвінкам з невідомих номерів і заведіть «фінансову» SIM-ку, бо аферисти обнагліли

Не вірте дзвінкам з невідомих номерів і заведіть «фінансову» SIM-ку, бо аферисти обнагліли

27 жовтня, вінницькі правоохоронці «накрили» злочинну групу шахраїв, які через нелегальні call-центри видурювали кошти у громадян. Щоденний обіг грошей у цих конторах, як сказали в поліції та в СБУ, становив близько 20 тисяч доларів США. Шахраї працювала за «накатаною» схемою, з якою стикався, напевне, кожен, хто має мобільний телефон і банківську картку. Давайте пригадаємо основні правила захисту персональних даних, які варто пам'ятати, щоб ніякий аферист не зміг обнулити ваш рахунок. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up