Важливе за вчора. Найцікавіші новини 26 липня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 26 липня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 26 липня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

За минулу добу в 37 мешканців Вінниччини виявили коронавірус: цифри по районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус станом на 26 липня. Наразі в області зафіксували 2549 випадків. + 37 нових за добу.

За минулу добу в 37 мешканців Вінниччини виявили коронавірус: цифри по районах

Магнітні бурі наступного тижня (27 липня - 3 серпня). Календар небезпечних дат

Наступного тижня українці відчують магнітну бурю. Коли саме очікувати, якої потужності будуть коливання та як можуть вплинути на здоров’я, читайте у матеріалі.

Відео дня

Календар магнітних бур на липень 2020

З 1 серпня для школярів і студентів почне діяти знижка на проїзд у громадському транспорті

Вінницькі школярі та студенти зможуть скористатися знижкою на проїзд у муніципальному транспорті міста. Про це «Місту над Бугом» розповіла директорка підприємства Катерина Бабіна.

«Потрібно заповнити анкету: внести дані дитини, номер студентського чи учнівського посвідчення та замовити картку. Коли картка буде виготовлена, прийде повідомлення на електронну пошту чи смс на вказаний номер телефону. Отримати готову картку студенти можуть у центрі обслуговування на Соборній, 36», — сказала Бабіна. 

З 1 серпня для школярів і студентів почне діяти знижка на проїзд у громадському транспорті

Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (27 липня — 2 серпня)

У середу, 29 липня, очікується одна з найбільших погашень облігацій внутрішньої держпозики (ОВДП) в цьому році. Частина отриманих коштів може піти (і, швидше за все, буде спрямована) на валютний ринок для покупки валюти.

Що очікує долар, євро та рубль на наступному тижні (27 липня — 2 серпня)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up