Вадим Кудіяров: «Закликаємо вінничан об’єднатися для боротьби із поширенням коронавірусу» (Новини компаній)

Вадим Кудіяров: «Закликаємо вінничан об’єднатися для боротьби із поширенням коронавірусу» (Новини компаній)

Голова Вінницької обласної громадської організації «Гідність нації», депутат міської ради Вадим Кудіяров каже, що активні люди зараз не можуть стояти осторонь тих проблем, що відбуваються в державі.

–  Державній владі і органам місцевого самоврядування в зв’язку із пандемією наразі потрібна підтримка. Наша патріотична організація активно включається у цей процес. Загроза поширення небезпечного вірусу COVID-19 вимагає від нас солідарності і відповідальних дій! – наголошує Вадим Кудіяров.

У Вінниці відкрито спеціальний рахунок: «Спецфонд СтопВірус» 

– Він створений Благодійним фондом «Подільська громада», який багато років працює на користь вінничан. Закликаємо всіх патріотів міста робити туди свої внески. Адже на сьогоднішній день Вінниці бракує тестів на коронавірус та інших необхідних медичних засобів, – пояснюють у Вінницькій ГО «Гідність нації».    

Усі кошти, що приходитимуть на рахунок Спецфонду, будуть прозоро розподілені згідно з найактуальнішими потребами, що стосуються боротьби з вірусом. За словами пана Кудіярова, вони в першу чергу підуть для закупівлі обладнання лікарням і спецзасобів для лікарів.

Реквізити для допомоги:
Благодійна організація Благодійний фонд «Подільська громада», Код ЄДРПОУ 35904183,
UA103026890000026003055353304
Вінницька філія АТ КБ «Приватбанк» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ “Спецфонд СтопВірус”.) Або р/р UA263204780000002600202188653 в АБ «Укргазбанк» (з поміткою: «Безповоротна фінансова
пожертва в рамках ТФ “Спецфонд СтопВірус”.)

Детальна інформація про “Спецфонд СтопВірус”:
https://gromada.vn.ua/news/item/id/824

Вінницька обласна громадська організація «Гідність нації» активно включається у інформаційну кампанію щодо протидії поширення коронавірусної інфекції.

– На жаль, досі багато вінничан ігнорують карантинні заходи. Вважаємо, що інформаційна робота в цьому напрямку у Вінниці поки трохи «шкутильгає». Тому небайдужим громадським активістам варто вести пояснювальну роботу серед населення, – наголошує пан Кудіяров.

Отже, «Гідність нації» у Вінниці розпочинає просвітницьку кампанію «Як уберегтися від коронавірусу».

– Готуємо низку тематичних публікацій у ЗМІ, а також надрукуємо 20 тисяч просвітницьких листівок. Їх розклеюватимемо у відповідних місцях. Також інформуватимемо мешканців, куди їм потрібно звертатися під час карантину в разі необхідності. Зокрема, повідомимо про «гарячі лінії», які створені при державних органах влади, – продовжує очільник осередку «Гідності нації».

ГО «Гідність нації» запрошує до співпраці волонтерів. В першу чергу це небайдужа патріотична молодь, яка готова долучитися до протидії поширенню коронавірусу у рідному місті. Охочі проявити себе в цьому напрямку можуть звертатися за телефоном 093-795-07-01 (Артем Іванішин). .

У Вінниці мешкає багато людей похилого віку, які потребують допомоги під час пандемії. Зокрема, деякі із них не мають можливості вийти в магазин за продуктами харчування.

– Наші активісти будуть допомагати вінничанам похилого віку. Доставлятимемо їм продукти та надаватимемо іншу необхідну підтримку. Ми маємо базу даних таких вінничан. Багатьом з них зможемо допомогти, – наголошує Вадим Кудіяров. 

Майже немає сумнівів, що карантин в Україні буде продовжено. Тому, на думку пана Кудіярова, потрібно серйозно готуватися до нових викликів, які стоятимуть перед суспільством.    

 

Прес-служба Вінницької обласної громадської організації «Гідність нації».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up