В яких містах будуть проходити наймасштабніші новорічні ярмарки і фестивалі?

В яких містах будуть проходити наймасштабніші новорічні ярмарки і фестивалі?
  • Час найяскравіших і масштабних новорічних та різдвяних дійств настав.
  • Фестивалі, виставки, ярмарки 2016-2017 — це місця, куди люди відправляються за хорошим настроєм та оригінальними подарунками для рідних і близьких на  День святого Миколая, Новий рік та Різдво.
  • Добірка з таких заходів допоможе нічого не пропустити цієї зими

 

1. Свято Подарунків — найбільший новорічний фестиваль, Київ

24 – 25 грудня

Організатори обіцяють зібрати в парку імені Пушкіна усі найкрутіші гостинці новорічних презентів для коханих, дітей, друзів, батьків на 2600 квадратних метрах. Представлять більше 300 брендів з подарунками для кожного, а тому піти з порожніми руками не вийде. Це також прекрасна можливість зустрітися з друзями і близькими, з якими так рідко доводиться бачитися.
 
Місце проведення: проспект Перемоги, 40Б, АККО Інтернешнл, парк ім. Пушкіна
Час: з 11.00 до 20.00
Вхід: вільний
 
2. Інтерактивна новорічна казка 2017, Київ

З 23 грудня по 9 січня

Відео дня
Дорослі і діти можуть взяти участь в інтерактивній виставі, занурившись у чарівний світ відомих українських і зарубіжних казок, познайомитися з героями особисто і допомогти їм врятувати Всесвіт. На гостей чекають різноманітні ігри, квести та подарунки. Дітлахи зможуть пограти з героями казкових історій: політати на мітлі Гаррі Поттера, потанцювати з Монстер Хай, украсти горіх у Білки, позмагатися з Халком або поворожити з Бабою-Ягою. Усього буде 50 казкових персонажів.
Місце проведення: маркет-молл «Даринок» на вулиці Біломорська, 1.
Час: початок о 10.30. Додатково музей працюватиме ще 2 дні: 16 і 17 січня.
Вхід: платний — для 1 людини —350 грн/шт., від 3 — по 320 грн/шт., від 5 осіб — по 299 грн/шт.

3. Андріївські вечорниці в Батурині (Чернігівська область)

15 - 16 грудня

У гетьманській столиці Батурині відтворять до дрібниць стародавній український обряд вечорниць на Андрія. Дійові особи театралізованої вистави в колоритних національних костюмах Батуринщини перевтіляться в образи героїв народного фольклору. Покажуть різні обряди ворожінь, що проводилися дівчатами на День Андрія та в які традиційні ігри бавилися в цей день. Пригощати гостей будуть українськими стравами та напоями.
Місце проведення: палац К. Розумовського
Вхід: вільний
 

4. Виставка пряничних будиночків в Одесі

З 1 по 7 січня

Щороку в центрі Одеси будують справжнє солодке містечко з пряників, льодяників і шоколаду, який можна не тільки побачити, а й спробувати. У цьому році тематика виставки — це казки. Містечко зводиться декораторами та дизайнерами і включає в себе не тільки будиночки, а й атрибути благоустрою, ландшафт: річки, озера, дороги тощо. Кожний гість може принести на виставку свій будиночок чи палац з будь-якої казки і взяти участь у заході.

Місце проведення: виставковий простір на вулиці Пушкінській, 32.

Вхід: вільний

 

5. Ярмарок подарунків «Чобіток святого Миколая», Київ

З 16 по 18 грудня

На великому святковому ярмарку подарунків усі учасники потраплять у справжню зимову казку. Святковий настрій подарують імбирне печиво, ароматичні свічки, прикраси ручної роботи, ялинкові іграшки з дерева та чудові зимові композиції, святкові солодощі від сучасних українських брендів. Окрім цього в рамках ярмарку ви зможете відвідати книжкову виставку. Це місце, насичене зимовими історіями, казками для дітей, розмальовками від святого Миколая та кращими літературними творами.

Місце проведення: Міжнародний конгрес-центр «Український дім». Вулиця Хрещатик, 2

Час: з 10.00 до 19.00.

Вхід: вільний

 

6. Львівський різдвяний ярмарок

з 10 грудня по 1 січня

На щорічному різдвяному ярмарку у Львові розташовуватимуться більше 150 дерев'яних будиночків, де гості зможуть придбати новорічні сувеніри, традиційні вироби з кераміки, ручні роботи майстрів, лляні речі, вироби з дерева і шкіри. Тут можна буде поласувати

львівськими солодощами, домашніми варениками, гарячим глінтвейном або шоколадом. А підкріпившись, взяти участь у конкурсах, тематичних забавах і веселощах.

Місце проведення: проспект Свободи (від Оперного театру до пам'ятника Тарасу Шевченку і на південно-східній стороні площі Ринок).

Час роботи: 11.00 - 22,00, вихідні: 10.00 - 23.00

Вхід: вільний

7. Фестиваль новорічних чудес «День св. Миколая», Одеса
з 16 по 17 грудня

У рамках фестивалю встановлять новий рекорд для Одеси — створять «Найбільший чобіток для подарунків від св. Миколая». На заході проводитимуть кулінарні майстер-класи, на яких учасники дізнаються про нові рецепти страв до святкового столу. А досвідчені експерти поділяться астрологічним прогнозом, порадять, як краще зустріти Новий рік. Для фотосесій будуть відведені святкові фотозони. Також на фестивалі проходитиме акція «Збери подарунок сироті», до якої можуть приєднатися всі бажаючі.

Місце проведення: Фонтанська дорога, 71а

Час: з 11.00 до 20.00

Вхід: вільний

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up