В центрі міста відкрили “ШоШоурум”. Продають те, що виготовлено руками

В центрі міста відкрили “ШоШоурум”. Продають те, що виготовлено руками

Вчора, 19 серпня по вулиці Миколи Оводова відкрився невеликий магазинчик з речами made in Ukraine. Там знайдете тарілки та кружки з веселими принтами, кольорові листівки, сумки, ремінці, прикраси, блокноти і купа усього цікавого. Фішка в тому, що це вироби від українських майстрів.

“ШоШоурум” декору, прикрас, поліграфії і подарунків made in Ukraine відкрила молода вінничанка Марія Бєлова. На своєму ютуб-каналі вона знімає огляди покупок  від українських виробників. Розповідає чим сподобався або ні, приміром, рюкзак чи певна прикраса.

— Я люблю українських майстрів, — розповідає дівчина.  — Відео на каналі набирають багато переглядів — людям цікаво. І мене вразило, що народ взагалі не знає про те, що в нас є багато класних, дуже талановитих майстрів, які роблять гарні пригарні речі не гірше якихось масмаркетівських.

Спочатку Маша купувала окремі речі українських майстрів, а зараза, яка каже,  повністю вдягається made in Ukraine.

Відео дня

— Зазвичай, речі замовляю з інших міст, в яких є шоуруми. А у Вінниці до цих пір такого не було. Тому я подумала: “Якщо цього ніхто не робить, значить потрібно зробити самій”. Так народилася ідея шоурума. Щоправда, довго шукали приміщення. Все ж таки хотілося, щоб магазин знаходився недалеко від центру і всі могли його знайти. Коли врешті підібрали приміщення, дуже швидко зробили ремонт і відкрилися.

Маша домовлялася з різними українськими майстрами представити їхні вироби тут, в “ШоШоуруме”. В магазинчику можна знайти предмети декору: полички, дзеркала.  З одягу — футболки, різнокольорові шкарпетки, краватки та  метелики. Асесуари, керамічний посуд, еко-сумки, перероблено з пляшок скло і багато інших естетично привабливих дрібничок зі Львову, Одеси, Чернівців, Луцьку, Києва.


Знайти  “ШоШоурум” можна по вулиці Оводова (Козицького) 32, квартира 6. це недалеко від Водонапірної вежі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up