В центрі міста потруїли собак. Поруч з дитячим майданчиком

В центрі міста потруїли собак. Поруч з дитячим майданчиком
Сьогодні, 30 жовтня, близько одинадцятої, до журналіста «20 хвилин» на Європейській площі, підбігла прибиральниця туалету, яка розповіла що собак, за якими вони доглядали, хтось потруїв.

- Одна з них, найбільша, руда, корчилась і десь побігла, а інша, світленька, побігла в туалет, - розповідає вінничанка, що гуляла з дитиною і бачила потруєних собак.

Іншу собаку журналіст «20 хвилин» знайшов у підсобному приміщенні туалету, куди собаку забрали прибиральниці, щоб врятувати. Давали горілку та смекту, щоб якось вивести отруту. Собака корчилась на підлозі, та не розуміла, що з нею відбувається.   

Відео дня

- Ми побачили, що Дану почало судомити, і забрали її в підсобку, щоб вона не бігала по вулиці, - розповідає прибиральниця Світлана Василівна, -  Собаку ми стерилізували місяць тому, хотіли віддати в добрі руки.  Вона жила тут поруч з туалетом, ми їй коробку ставили, вона «охороняла» парк, щоб інші собаки тут не бігали.

 

Прибиральниці розповіли, що це вже не перший подібний випадок. Два місяці тому таким чином померла і мати Дани.

- Ми так само вранці побачили. Хтось дав їй ковбасу з отрутою,  почалось таке саме. Я швидко поїхала, купила уколи і препарати, але це все було марно, вона швидко померла, - говорить прибиральниця.

 

Поки Дана корчилась в підсобці, рудого пса, який бігав по площі знудило. До того місця підбіг інший, чорний пес з сусіднього двору, і злизав те. Буквально через 15 хвилин отрута подіяла і на нього. Ще п’ять хвилин тому здоровий пес спочатку почав завалюватись на один бік, потім з’явилась піна з рота, і всі інші симптоми. Інших псів, які бігли до того місця встигли відігнати.

Жінки переконані, що це справа рук фірми, яка займається винищенням бездомних собак.

-  Це спеціальна фірма. Вони не перший рік труять тут бездомних собак. А то з елітними собаками тут гуляють. А ці на них гавкають, не дають їм ходити по газону, - вважає Світлана.      

Обурена таким жорстоким поводженням і вінничанка Юлія, яка гуляла з дитиною поруч.

- Жорстоке поводження з тваринами це ж стаття. До того ж труїти собак у центрі міста поруч з дитячим майданчиком - це взагалі якесь варварство, - говорить Юлія.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (165)
  • Анонім

    Щось окрім Греції і Турції не бачив в Європі блоховозів. В Румунії після того як в Бухарестському парку собаки вбили 4-річного хлопчика почали винищувати гавкаючу зубасту пошесть.

    Христич Катя reply Анонім

    Такие и многие другие домики для диких котиков делаются в Польше.

    Также таблички с выписками из закона по защите животных.
  • Христич Катя

    Вже давно країни Європи дійшли висновку, що ескалація жорстокості в суспільстві не в останню чергу провокується жорстокістю в стосунках між людиною і твариною. І ухвалили низку національних законів, європейських конвенцій, міжнародних документів, закликаних прищеплювати поважне і доброзичливе ставлення до іншого. Будь-якого Іншого – навіть якщо він не належить до роду людського, а бігає на чотирьох і махає хвостом. Стабільність сучасного європейського добробуту, захищеність прав людини не в останню чергу завдячує своїм існуванням цій «дрібній» обставині. Адже чуже право на життя без болю можна або поважати, або ні. І ця повага й захист не може бути «точковою» - тут є, а тут – немає. Якщо нехтують правами Іншого в будь-якій ділянці суспільного життя, не дивуйтеся, коли й ви рано чи пізно потрапите до лав зневажених інших.

    Смайлик reply Христич Катя

    что-то тут ничего не сказано про бродячих животных

    Лікар reply Христич Катя

    НЕ БРЕШИ!!!!

    Ось досвід Європи та світу, читай:

    http://vredy.biz/index.php?showtopic=17785

  • Анонім

    Ушатавшему блоховозов - респект!

    Москалюк Маша reply Анонім

    Жаль мне человека, со столь ничтожной душой
  • Анонім

    Зачетные "велосипеды". Все правильно камрад сделал. Фига се развели псарню в общественном туалете. Не должно быть БСяк на улицах. Раз власти не решают проблему - решать будут люди, которых достало наличие свор диких шакалов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up