В Одесі вінницькі водолази навчалися занурюватися в море з новим обладнанням

В Одесі вінницькі водолази навчалися занурюватися в море з новим обладнанням
  • В акваторії Одеської затоки Чорного моря водолази-рятувальники з Вінниці провели практичні навчання з занурення з новим обладнанням.
  • Поки що таке обладнання закупили лише рятувальники Одещини.

Такі тренування з вдосконалення професійних навичок та вмінь проходять на постійній основі.

Цього разу водолази відпрацьовували завдання у новому сучасному спорядженні американського виробництва, яке вважається одним з найкращих у світі, тому що має три ступені захисту та підходить для пошуку та проведення технічних підводних робіт.

Відео дня

Це спорядження закупили зовсім недавно. Тому водолази спочатку проходили теоретичну підготовку, а потім відпрацьовували навички роботи з новим обладнанням.

Кожний водолаз щорічно повинен підтверджувати свою кваліфікацію. Саме тому і проводяться такі теоретичні і практичні заняття, на яких складається іспит, отримується атестація. 

— Вінницькі водолази здали заліки та вкотре підвищили професійну майстерність. На зануреннях відпрацьовували роботу в парі, дихання, обстеження акваторії. З усіма поставленими завданнями наші хлопці впоралися, здавши заліки, всі отримали допуск для подальшого виконання робіт, — відзначають надзвичайники Вінниччини.

 

Читайте також:

Єдина в регіоні приборкувачка полум'я: історія 22-річної рятувальниці з Вінниці

На Вінниччині рятувальники провели навчання: ліквідовували умовну «пожежу» в ліцеї

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Валентина

    Мало бомблять Одесу?!
    А ви питаєтесь ,що дивного і поганого????
  • МС

    Шок, нахіба це оприлюднювати?

    Карина reply МС

    А що такого дивного і поганого???!
    Що оприлюднили????
  • Nina

    Я не розумію,  для чого оприлюднювати  такі деталі про такі важливі на сьогодні види професій: хто і де, і для чого він там є....

    Алена Вовк reply Nina

    Інформація з офіційної сторінки Головного управління ДСНС України у Вінницькій області. Як вважаєте, якби це була надсекретна новина, її б опублікували? https://www.facebook.com/dsnsvin/posts/pfbid0PNx6ajCnjjRmF1gm1uTwNG6oZgroZnpAhhNKcGKHq2213BZ9FwVMQzumtB4o4cxrl

  • Zhanna

    ❤️

keyboard_arrow_up