В Лісопарку завершили реконструкцію. Що цікавого облаштували для людей?

В Лісопарку завершили реконструкцію. Що цікавого облаштували для людей?

Завершили реконструкцію зеленої зони в Лісопарку. Тепер тут є ще одна впорядкована алея для прогулянок та відпочинку. Для людей встановили «лісові меблі» та ще деякі родзинки.

В цьому році в Лісопарку встановили «лісові меблі» - прості лавочки, витесані з дерев’яних колод, які гарно вписуються у загальний ландшафт. Поруч – урни для сміття та інформаційні таблички з правилами поведінки.  Про це написав мер Вінниці Сергій Моргунов на ФБ.

«Облаштували алею, одна частина якої – пішохідна доріжка, інша – велосипедна. Вони різняться кольором відсіву. Також встановили сучасні світлодіодні ліхтарі та камери відео спостереження», - зазначає Моргунов.

Відео дня

В Вінниці формують концепцію «зеленого каркасу» міста. Тому розвивають природні рекреаційні зони поряд з урбанізованим середовищем.

«Ми здійснюємо комплексний благоустрій зелених зон та бульварів. Зокрема, це стосується району від Лісопарку до парку Дружби народів, які об’єднані між собою, як зоною променаду, оновленим проспектом Космонавтів. Коли бачу, скільки людей, цілими родинами, тут відпочиває, вкотре переконуюсь, що у такому напрямку потрібно працювати і далі», - пише мер.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Кузьменко Володимир

    Чи не моглиб ви запропонувати окультурити парк Хімік, біля цетрального ринку
  • Veronika Verbkina

    Очень красиво, приятно гулять такими аллеями. Но у нас люди живут и гуляют не только на Вишенке. Почему бы не сделать реконструкцию набережной и Кемпы. У нас через центр протекает такая красивая река, а берега у неё руины и мусорники.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни 10:14 Є руйнування та загиблі серед цивільних: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up