Учасниці конкурсу «Міс студентство» проявляли свої розумові здібності

Учасниці конкурсу «Міс студентство» проявляли свої розумові здібності
Другий етап підготовки до фіналу конкурсу був інтелектуальний. Дівчата ділились з журі своїми знаннями про історію рідного міста та представляли власний соціальний проект, який обіцяли втілити у життя.

- Я хвилювалась, тому дрижав голос. Я представляла соціальний проект для діток. Його суть полягає у тому, щоб подарувати часточку свята дітям сиротам, - розповідає учасниця Марина Волощук. – Подарувати кожному з діток фотоальбом, у якому вони будуть зберігати фотознімки з яскравими моментами свого життя. Також приїжджати до діток і фотографувати їх. Тим паче, що сама люблю фотографувати. Думаю, що після конкурсу я буду займатись цим проектом.

Крім соціальних проектів учасниці розповідали журі цікаві факти з історії нашого міста. Олександра Матковська зробила доповідь про історію місця, де буде проходити фінал конкурсу «Міс студентство – королева Вінниці» - Будинок офіцерів. Конкурсантка Олеся Петровська поділилась своїми знаннями про острів Фестивальний. Розповіла, що таку назву він отримав через те, що колись на острові проводились фестивалі. Найважче було першій учасниці - Анні Савченко. Дівчина помітно нервувала. Аня студентка будівельного технікуму, на будівництві знається, але ім’я головного діючого архітектора міста згадати не змогла. Вона розповідала про походження назв районів міста. На що член журі Сергій Панадій пожартував: «Добре, що у нас не Москва».


Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
- Враження від конкурсу у мене різні. У якісь моменти було весело, а іноді зовсім не зрозуміло. Але мені усе сподобалось. Дівчата відповідально підійшли до підготовки. Трохи хвилюються, звичайно, - каже Сергій Панадій. – Вони взяли гарний старт, думаю, що усі представлені соціальні проекти не закінчаться на рівні балачок і учасниці втілять їх у життя. Особисто я виділив для себе три проекти, у яких обіцяю допомогти.


Більшість соціальних проектів дівчат були спрямовані на дитячі будинки та допомогу дітям сиротам.


- Мені хотілося б допомогти діткам розвиватися творчо. Сама займаюсь вокалом з дитинства. Часто з концертами їздила в дитячі будинки. На жаль, у вихованців немає можливості займатись вокалом чи танцями, - розповідає Олександра Матковська. – Суть мого соціального проекту - допомогти діткам долучитись до творчості. Зібрати команду творчої та талановитої молоді, яка зможе навчити малечу чомусь.
 

Дівчата заходили до журі, як на екзамен по п’ять чоловік і могли послухати виступ своїх конкуренток

– Моя мама працює у дитячому будинку, тому я часто проводжу час з її вихованцями, - каже Олеся Петровська.

– Мій соціальний проект направлений на допомогу людям похилого віку, - каже Інна Іщенко.

Дівчата готуються до свого виступу і заодно позують для фото

Людмила Бабій підготувала навіть ілюстрації до своєї розповіді про архітектора Артинова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Anonymous

    де можна побачити відео де розповідає кожна з учасниць? Дякую!
  • Anonymous

    Алеся Петровская хорошая девочка,несмотря на то,что ето девушка моего бывшего парня,Патровская кстати ето его фамилия.
  • Anonymous

    Що за херня? Що тут за придурки завелися?

    Anonymous reply Anonymous

    Красавица работай ротом не отвлекайся...
  • Anonymous

    Обращаюсь к участницам конкурса! Девченки вы все милые, красивые, смелые... Не обращайте внимание на всяких грязеплюев. Вы все молодцы,умнички! Если много о вас болтают, значит уже завидуют. Всегда найдется какая-то дрянь,которая хочет навредить. И вас критикуют ,и прошлогоднюю победительницу тоже.На такое способны только невоспитанные хамы. Вам всем,девушки, удачи и новых побед!

    Anonymous reply Anonymous

    Anonymous reply Anonymous

    Нехватило слов для комментария. Глухо-немой наверное.

    Anonymous reply Anonymous

    Конкурс, где пи..ой блеснуть не вийдет... На гамно слов не надо...)))) Твоя мама глухо-немая, я когда ейо є..ал, она молчала и не слишала)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up