У дитячій лікарні померла двомісячна Настя. Є підозра, що лікар був п’яний

У дитячій лікарні померла двомісячна Настя. Є підозра, що лікар був п’яний
  • До двомісячної доньки Настеньки викликали швидку допомогу.
  • Дитину забрали у Вінницьку обласну лікарню. Там її рятували п’яні лікарі. Але дівчинка померла
  • Експертиза виявила у реаніматолога ознаки алкогольного сп’яніння

У Вінницькій обласній дитячій лікарні померла 2-місячна дівчинка Анастасія Сорока. Батьки впевнені, що винні лікарі. Про це повідомив телеканал НТН.

— Люди допоможіть покарати злочинців які вбили двох місячну дитину. Це лікарі обласної дитячої реанімації та інші. Які "рятували" мою дитину в алкогольному сп’янінні, це довела судмедекспертиза, — розказує батько Антон Сорока.

За нашою інформацією, лікар реаніматолог, відповідальний на зміні, який особисто займався маленькою - Корнійчук Максим Володимирович. Експертиза виявила у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Згідно результатів аналізу, в крові було 1,14 проміле алкоголю.

Відео дня

— Мою дитину доставила бригада  "швидкої допомоги" в обласну дитячу лікарню в приймальне відділення. Моя мати наполягала на прискорені огляду дитини. Медсестра в приймальні сказала: "Будете чекати стільки, скільки я скажу". Після цього в оглядову прийшла лікар педіатр, та після огляду дитини забрала її в реанімацію, — розказує батько Насті.

За його словами, родині не повідомляли нічого близько 4 годин.

—  Потім вийшов п'яний лікар та сказав один діагноз. Пройшло близько пів години вийшли ще якісь лікарі і повідомили зовсім другий діагноз. Потім ще після деякого часу коли ми визвали поліцію, вийшли лікарі і сказали ще один діагноз і пустили нас до дитини. Коли я побачив дитину, нам сказали, що стан стабільний та знов вигнали, —  згадує Антон.

Батько повідомляє, що через 15 хвилин вийшла п’яна лікар і сказала, що дитині роблять реанімаційні заходи, які продовжувалися близько години.

—  Потім вийшли лікарі і повідомили, що дитину не змогли спасти, та моя дитина померла на реанімаційному столі, — каже Антон.

Батьки впевнені, що донечка мала шанси вижити, але лікарі із самого початку ставили неправильний діагноз. Але ось медики стверджують: шансів врятувати Настю не було.

Наразі департамент охорони здоров'я розпочав перевірку, а от анестезіолог - пішов на лікарняний.

Подробиці дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, у Вінницькій обласній дитячій лікарні померла фельдшер на очах у дитини. 

Читайте також:

В Бершаді під час пологів вмерло немовля через халатність лікарів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (94)
  • Микола

    Текст
  • Олексій

    Всі хочуть, щоб їх лікував першокласний лікар, прогресивний, кваліфікований, не інтерн, з досвідом, чистий, охайний. Кожна злоязична баба у якої ліва п'ята зачесалась у черзі вважає, що саме такий лікар повинен бігти їй на допомогу і обслужити позачергово... Утопія. Таких за 4000 тис не буває, вже краще на автомийку влаштуватись, допоки робочу візу роблять... Вони є у Польщі, Чехії, Росії, Лівії, Ірані і х.з. ще де але звідси тікають. Із такими зарплатами як у лікарів тільки і бухати залишилось. Частина кидає таку роботу, бо за 6+2 роки навчання отримувати такі гроші без перспектив на краще просто смішно...

    Юрий Бондарук reply Олексій

  • Жора

    Сейчас бухают не только в больницах врачи, бухают   и продавцы в супермаркетах, только не те что на кассах. В магазине Гроно что на площади возле дома офицеров так бухают все включая администраторов, В Гроно их понять можно они голодные на секс, и так поднимают себе кайф. Пьют в супермаркетах Эко и особенно в Грош. Про центр. базар вообще молчу, там пить это как норма жизни.....

    Вообщем  алкоголь это ,ну все поняли.........................................

    З.А.Глядач reply Жора

    Відколи це "Гроно" став супермаркетом?
  • Светлана Лещук

    Багато лікарів пьють і це вже давно не секрет ,моїй знайомій колись хотіли вирізати апендицит ,а треба було лівий яічник ,добре що втекла ,бо каже лікар який хотів робити операцію ,ходити і говорити не міг ,та й вся бригада ,бо була саме ніч 8березня )))

    Юрий Бондарук reply Светлана Лещук

    ) раз втекла) то не дуже й хвора була) і ....взагалі нема чого по святах больницями шастати)

    Олексій reply Юрий Бондарук

    Я вам завісу привідкрити можу: всі тяжкі хворі часто саме в п'ятницю або перед святами якраз і ідуть до лікаря, коли попереду багато вихідних і «перечекати» вже не виходить.

    Юрий Бондарук reply Олексій

    ) причому саме по ночах)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up