У Вінниці з благодійним концертом виступлять гурти «Анця» та «Мокоша»

У Вінниці з благодійним концертом виступлять гурти «Анця» та «Мокоша»
  • Додай енергії бійцям ЗСУ! Приходь на концерт музичного гурту «Анця», який відбудеться в рамках благодійного проекту «Доброго вечора, ми з України!»
  • Мета виконавців — збір коштів для підтримки українських бійців до Дня Збройних Сил України.

«В цей зимовий вечір ми зберемось, щоб зігрітись під драйвові пісні яскравого колоритного музичного гурту «Анця» з Мукачево і передати наше тепло і любов українським захисникам», — зазначають організатори концерту.

Закарпатське дівоче тріо, учасник національного відбору на Євробачення, вперше «запалюватиме» у Вінниці. Етнічна гуцульська музика в сучасній обробці, колоритні та неочікувані образи співачок і незабутня атмосфера!

А також почуємо хіти Євробачення у виконанні фольклорного гурту «Мокоша», Вінницького фахового коледжу мистецтв імені Миколи Леонтовича, учасника відомих телепроектів «Битва хорів», «Голос країни», «Караоке на майдані», «Folk Music». Цей гурт відтворює традиційний пісенний фольклор Вінниччини та сміливо експериментує зі своїм репертуаром. Під час війни — активний учасник мистецького волонтерського руху учасник проекту «Доброго вечора, ми з України!»

Відео дня

Під час концерту відбудеться аукціон унікальних речей, виставка-ярмарка майстрів народної творчості, майстер-класи з виготовлення окопних свічок. Працюватиме смачний волонтерський буфет.

  • Вартість квитка: 200-300 грн.
  • Місце проведення: в концертному залі Вінницької обласної філармонії.
  • Дата: 7 грудня  2022 р.

Початок роботи виставок, локацій і майстер-класів о 17.00. Початок концерту о 18.00.


 

Читайте також:

Церковний календар на листопад 2022 року: православний і греко-католицький

Календар іменин на листопад: кого і коли вітати з днем ангела

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анастасія Ляшко

    Вау

keyboard_arrow_up