У Вінниці відкрився дитячий майданчик, де живуть вівці, кози та єнот

У Вінниці відкрився дитячий майданчик, де живуть вівці, кози та єнот
У центральному парку Вінниці ожив різдвяний вертеп. Тепер тут поряд з зображеннями Діви Марії, Йосипа та маленького Ісуса ходять вівці, кози, бігають морські свинки та живе єнот.

Організатори цього казкового місця – подружжя Виденко-Чорних, Віталій та Наталя.

- Ми базуємось на території парку, тобто взяли це місце в оренду. Облагородили її, зробили вертеп, ясла, де народився Ісус, щоб люди могли бачити та розуміти суть Різдва. Ще тут у нас є кімната Санта-Клауса, він приходить кожного дня, спілкується з дітьми.

Відео дня

Вертеп діятиме до 19 січня. Після того місце трохи змінить тематику, але продовжить радувати відвідувачів.

- Тварини наші, ми їх купляли спеціально для цього зоокуточка. Ідея в тому, щоб зробити дитячий майданчик з тваринами, де діти можуть погодувати, доторкнутися, поспілкуватися у безпосередній близькості, - каже Віталій. - У нас є єнот Фунтик, мавпочки, міні-козочки, міні-овечки, морські свинки, кролики, пташки. Всі тварини ручні, адекватні. Мавп ми зараз показуємо нечасто, бо холодно.

Але ми не зоопарк, - зауважує Віталій.

Чоловік каже, що майданчик не припинятиме свою діяльність. Навпаки, у кожну пору року будуть різні цікавинки. Весною буде більше тварин, бо є ж такі, що не люблять холоду. Планують дістати білочку, постійно будуть мавпи.

- Ще є пару задумів, але ми поки не кажемо, бо хай це залишиться загадкою, - посміхається він.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 У місті-побратимі Вінниці Карлсруе створять мурал-вишиванку 20:52 Футзалісти з Хмільника виграли обласні змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» 20:50 Цій традиції дев'ять років: судді подарували сорочки-обереги немовлятам, які народилися у Вінниці photo_camera 20:45 У Вінниці співали пісні і читали вірші про вишиванку Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 20:32 З пораненням тримав рубіж та рятував побратимів: відзначили воїна з Козятинщини 20:05 У Вінниці діти з поліцейськими виготовили український оберіг photo_camera 19:01 Перша вишиванка — у пологовому. Новонародженій калинівчанці медики подарували сорочку 18:45 На день — у маленькі Карпати. На фестивалі у селі Стіна покажуть те, що шукали пів року 18:43 «Вимикатимуть і влітку, і восени»: які графіки відключення світла існують і які з них вже діють у Вінниці 18:40 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 18:19 «Душа в місті Марії»: у Вінниці відкрили фотовиставку про материнську любов і втрату photo_camera 17:53 Рік братерства Вінниці з Карлсруе. Чим допомагає нам це місто і чим воно схоже з нашим? play_circle_filled photo_camera 17:05 Економія, комфорт, зв'язок: на Григоренка капітально ремонтують ліфт 16:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 16:06 Що ви знаєте про вишиванки? Тест до свята від «20хвилин» 15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up