У Вінниці вдев’яте стартує Велодень: візьміть участь та виграйте призи

У Вінниці вдев’яте стартує Велодень: візьміть участь та виграйте призи
  • У наступну неділю, 28 травня, вінницькі велосипедисти влаштують Велодень;

  • Місце збору традиційно незмінне: Майдан Незалежності;

  • Також незмінною залишається можливість для учасників виграти призи від організаторів та спонсорів акції

Збір: 10:30, старт об 11:00;

Маршрут: Майдан Незалежності – Соборна – Пирогова –Урожай- Келецька – ТЦ «Plaza Park» (колишній ТЦ Шок);

Колони з мікрорайонів:

Відео дня

Із трьох основних магістралей буде організовано колективний збір та рух учасників до місця загального старту: Майдан Незалежності.

Якщо ви проживаєте на Вишеньці, Київській, Тяжилові чи прилеглих територіях, з 9:00 на вас чекатимуть координатори акції у наступних місцях

Кінцеві тролейбусні зупинки:

  • Лугова (Тяжилів). Координатор колони – Олег Коваленко

  • Меморіал Визволення (вул. Київська). Координатор колони – Макс Дендерук

  • Вишенька (вул. Келецька) біля ТЦ «Plaza Park» (колишній ТЦ Шок)Координатор колони – Александр Царевский він же “мужик з котом”.

Початок збору районних колон 9:00 Старт: 9:30. Організатори кажуть, що запізнюватися не можна. До Майдану Незалежності колони будуть доїжджати поліції, тому важливо дотримуватися ПДР і правил руху в колоні.

Загальний старт з Майдану Незалежності об 11:00

На місці старту і збору районих колон буде проводитись реєстрація учасників. Також відкрита online-реєстрація ЗА ПОСИЛАННЯМ.

Online реєстрація буде закрита о 17:00 у суботу.

Для чого потрібна реєстрація?

  • Щоб таки знати скільки люду зібралося на івент

  • Полегшити роботу організаторам;

  • Взяти участь в розіграші призів за реєстраційними номерками від партнерів-веломагазинів

На фініші біля ТЦ «Plaza Park» ви зможете взяти участь у різноманітних кумедних конкурсах, виграти приз у лотереї (за реєстраційними номерами), зробити багато гарних світлин у фотозоні.

Ще декілька моментів від організаторів:

  • Забороняється приїжджати на захід із політичною символікою;

  • Прапор України, вишиванка, маскарадний костюм – вітаються! Навіть більше – організатори намагатимуться заохотити сміливців призами;

  • У випадку виникнення таких обставин, що проведення заходу може стати небезпечним, заїзд може бути скасовано;

  • Організатори не несуть відповідальності за здоров’я та життя учасників. Особи, які прийматимуть участь у акції, своєю присутністю засвідчують те, що вони вони прочитали дану інформацію і кожен окремо несе відповідальність за своє здоров’я та життя під час участі у заході. Для вашої ж безпеки вдягніть, будь ласка, шолом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up