У Вінниці пройшов турнір з міні-футболу, організований пабліком «Це Вінниця, Друже». Перемогла команда «Блік».

  • Європейська- Україні
У Вінниці пройшов турнір з міні-футболу, організований пабліком «Це Вінниця, Друже». Перемогла команда «Блік».
29 березня завершився відкритий аматорський турнір з міні-футболу. Організатором спортивних змагань був паблік «Це Вінниця, Друже». Перемогла команда «Блік», учасники якої отримали, окрім медалей, грамот, призів та грошових винагород від організаторів заходу, місячні абонементи у спортивний клуб «Максимус».
Паблік «Це Вінниця, Друже» організував спортивні змагання з міні-футболу, який проходив у спорт-комплексі СЗОШ 18 м. Вінниці чотири дні, а саме: 21-22 та 28-29 березня.Переможці отримали медалі, грамоти та цінні призи від пабліку та партнерів чемпіонату.
Вболівавати за вінницький футбол, зокрема за ту чи іншу команду приходили як батьки, дідусі, так і друзі. Отож, захід кожного дня збирав чималу кількість вболівальників.
в.
«Спортивні змагання такого рівня проводимо вперше. Подібні турніри з міні-футболу плануємо організовувати і надалі. Участь у спортивному заході взяли 32 команди міста, учасників налічувалось близько 250 чоловік різного віку, від 17 і старше. Мета спортивних змагань - це розвиток спорту у Вінниці, підтримка здорового способу життя», - розповіли організатори турніру з міні-футболу Артем Терез та Назар Дяків.
«Дізнався про можливість участі у турнірі від друга. Команда вже була, проте частина гравців ще добавилась. Будемо грати надалі. В майбутньому в таких спортивних змаганнях плануємо приймати участь», - зазначив Володимир Зайцев, гравець команди-переможця «Блік».
За результатами турніру з міні-футболу, кращим бомбардиром турніру став гравець команди «Наказателі» Антон Грищук, кращим голкіпером обрали Віктора Підлісного, гравець команди «Блік».
Перше місце виборола команда «Блік», гравці якої отримали золоті медалі, грамоти, призи від спонсорів заходу та грошову винагороду у сумі 1 000 грн. від пабліку «Це Вінниця, Друже», а також безкоштовні абонементи у спортивний клуб «Максимус».Друге місце посіла команда «Наказателі», гравці якої отримали срібні медалі, грамоти, призи від спонсорів заходу та грошову винагороду від пабліку «Це Вінниця, Друже».Третє місце зайняла команда «Вишенські Леви», гравці якої отримали комплект бронзових медалей, грамоти, призи від спонсорів заходу та грошову винагороду від пабліку «Це Вінниця, Друже».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А хто  порадував такими смачними призами????
  • Дарья

    Вітаю з перемогою, а на майбутнє і  професійних злетів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up