У Вінниці патрульні виявили пенсіонера, який вважався безвісти зниклим

У Вінниці патрульні виявили пенсіонера, який вважався безвісти зниклим
  • До інспекторів патрульної поліції надійшло повідомлення, що на проспекті Юності самотньо сидить дідусь.
  • Патрульні з'ясували, що пенсіонера розшукують вже кілька днів.

Вчора вранці патрульні поліцейські отримали виклик від громадян про чоловіка похилого віку, який самотньо сидів на проспекті Юності.

Інспектори прибули на місце події та виявили чоловіка, на якого вказав заявник. Пенсіонер свої дані та адресу проживання пригадати не міг. Згодом назвав своє прізвище.

Відео дня

Перевіривши чоловіка по базі даних, патрульні з'ясували, що з 31 січня поточного року 82-річний чоловік перебуває в розшуку вінницької поліції як безвісти зниклий.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Щоб подати в розшук, не чекайте три доби

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити.

 

Читайте також:

Поліція розшукує Бориса Гнатика: чоловік ухиляється від призначеного судом покарання

Вінничанка викрала дитячий візок та намагалася його продати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up