У Стокгольм і назад за 1000 гривень: плануйте літню відпустку у листопаді

У Стокгольм і назад за 1000 гривень: плануйте літню відпустку у листопаді
  • Якщо купити квиток на літак завчасно, то грошей, запланованих на відпустку, вистачить і на країни безвізу
  • Ми розрахували вартість подорожей, виходячи із розміру авіазнижок та популярності напрямів.
  • В "меню" - 6 міст: Берлін, Будапешт, Відень, Париж, Стокгольм та Таллін

Ми вибрали топ-5 пропозицій квитків зі знижками на період з червня по вересень 2018 року, на який і припадає левова частка відпусток. До бюджету подорожей, який ми розрахували, включено витрати на нічліг, їжу та міський транспорт на одну людину. Ці розрахунки проводились із допомогою www.numbeo.com: на цьому сайті можна подивитися середні ціни на продукти, проїзд, проживання у найпопулярніших містах світу.

Дешеві квитки на літаки із Києва ми шукали на сайті tripmydream.com: якщо гарно “покопирсатися” у авіазнижках, можна знайти ціни, у рази дешевші від постійно діючих. У вкладці “Авіазнижки” можна відслідковувати ті з них, які на даний момент є на сайті. Система фільтрів дуже зручна: сортувати їх можна за вартістю, датою, та розміром знижки у відсотках. Додаткові фільтри посортують квитки по місяцях, аеропортах, країнах.

Найдешевші пропозиції ночівлі ми вишукували на сайті Booking.com - і в усіх шести випадках це хостели. Вираховували, у скільки обійдеться ночівля у проміжок часу між часом прильоту у місто та, власне, часом вильоту.

Відео дня

Поради мандрівникам від Travel club

Влад Рильський, мандрівник та засновник Travel club 

— Все робіть завчасно: приїжджайте до аеропорту, квитки купуйте, робіть чек-ін в аеропорту, речі збирайте. Не переживайте щодо вай-фаю: він є всюди і завжди. В Європі багато поїздів, автобусів і навіть літаків облаштовані вайфаєм, що вже говорити про аеропорти. Загальними нормами багажу є особливості перевезення ручної поклажі і оплаченого місця багажу. Ці норми різняться від компанії до компанії. Основними вимогами, які варто переглянути є вага багажу та його габарити. Якщо говорити про лоукост авіакомпанії, то зазвичай дешеві квитки включають в себе тільки перевезення ручної поклажі, тобто ви можете брати тільки рюкзак вагою до 10 кг. Як на мене, цього цілком вистачає для недовгої подорожі до тижня. Нам із дружиною так мало потрібно: зазвичай речі, які їдуть зі мною в подорож, займають навіть піврюкзака, інша половина - це їжа)) Що я беру із собою у подорож: 2 футболки, багато шкарпеток (щоб пахнути в хостелі), зубну щітку і все що з нею пов'язано, ще зарядки та електроніку, книгу та документи. Ось це і все в принципі. Якщо їду в теплі краї - то ще купальний костюм)))) Наостанок, ще одна важлива порада - відноситись до життя простіше: брати менше речей, нічого не очікувати і просто радіти, тоді і подорож буде класною, і вражень більше буде. І тоді вже нічого не важливо - ні вайфай в аеропортах, ні те навіть, що запізнився на літак. Адже це пригода, і безвихідних ситуацій не буває.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olvol

    Диана, пожалуйста не вводите людей в заблуждение! Грошэй, запланованых на видпустку, у них не выстачить. Потому что чтобы ехать в стокгольм, нужн иметь необходимую сумму. Информация о точном размере есть в сети. Если вас пускали в евросоюз без денег - это значит только одно: вам повезло, что спросили не это, а что-то другое. А бывает и по другому: штамп с отказом во вьезде. Депортацию, еонечно, не ставят
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up