У Погребищенській РДА новий очільник. Ним став Ігор Медик

У Погребищенській РДА новий очільник. Ним став Ігор Медик
фото:pogrda.gov.ua

Президент України Петро Порошенко призначив нового голову Погребищенської райдержадміністрації. Ним став Ігор Медик.

Призначили нового очільника вчора, 19 грудня. Про це йдеться у розпорядженні президент №236/2018-рп.

— Призначити Медика Ігоря Володимировича головою Погребищенської районної державної адміністрації Вінницької області з 20 грудня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавств, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Медик запевнив, що добре розуміє вимоги часу і покладену на нього відповідальність. Також він додав, що докладе усіх зусиль для успішної та злагодженої роботи усіх гілок влади.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Старинчук Валерій

    Журналісти- Двійочники!!!!! Ігор  Володимирович МЕДИК!!!!!! А не Медика!!!!!!!!!

    З.А.Глядач reply Старинчук Валерій

    Сам ти двійочник. Вчися читати: "Призначити Медика Ігоря Володимировича..."
  • Задунайский Торонтуй

    Умывальников очильнык и мочалок командир.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up