У Нестерварці юнак врятував 7-річного хлопчика, який тонув

У Нестерварці юнак врятував 7-річного хлопчика, який тонув
Фото для ілюстрації / Джерело: pixabay.com

Рятувальники розповіли, що 31 липня у водоймах області потонули двоє людей. У Турбові втопився 24-річний чоловік, а у селі Нестерварка — 52-річний дідусь, який пішов купатися разом з онуком. Молодик витягнув хлопчика з річки, але дідуся врятувати не вдалося.

У обласному управлінні ДСНС розповіли, що за 31 липня на річках втопилося дві людини. У Турбові під час купання в річці Десенка втопився 24-річний юнак. Пожежники з 11-ої частини міста Липовець підняли тіло потопельника на поверхню.

Увечері того ж дня трагедія сталася в селі Нестерварка Тульчинського району. 52-річний чоловік пішов купатися разом з 7-річним онуком. Зайшовши у воду почали топитися. 15-річний юнак, який відпочивав біля водойми, побачивши, що люди потребують допомоги, побіг рятувати потопаючих. Хлопцеві вдалося врятувати малого, на жаль, дідусь втопився.

Наразі тульчинські рятувальники шукають тіло потопельника. До проведення пошукових робіт буде залучено водолазів.

Відео дня

Рятувальники нагадують правила безпечного відпочинку на воді:

  • відпочивати та купатися можна лише на спеціально обладнаних пляжах;
  • не заходьте у воду в стані алкогольного сп'яніння;
  • ніколи не пірнайте в незнайомих місцях;
  • не лишайте дітей без нагляду біля води та не дозволяйте їм самостійно відвідувати місцеві ставки та річки;
  • не запливайте далеко. Ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо ви не впевнені у своїх силах; не наближайтесь до суден, човнів і катерів, які пропливають поблизу вас.

Нагадаємо, 23 липня на Черепашинському кар’єрі втопився 30-річний чоловік.

Читайте також:
20 неймовірно добрих справ вінничан, які запам’ятались у 2017 році!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up