У місті майже всі житлові будинки забезпечені теплом

У місті майже всі житлові будинки забезпечені теплом
  • Фахівці підприємства уже подали тепло у 1221 будівлю.
  • Серед них 1167 житлових будинків та 54 заклади соціальної сфери.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, уже тиждень працівники Вінницяміськтеплоенерго працюють над подачею тепла у житлові будинки, школи, садочки та інші заклади соціальної сфери. На підприємстві зазначають, що подача тепла відбувається поступово.

Також там наголошують, що згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №830 за справність внутрішньобудинкових мереж та подальший розподіл тепла всередині будинку відповідальність несуть голови ОСББ та управляючі компанії. Оскільки, відповідно до укладених договорів, теплопостачальне підприємство доставляє теплоносій лише до зовнішніх стін будівлі.

Окрім того, фахівці департаменту міського господарства Вінницької міської ради закликають вінничан здійснити заходи, які зменшать теплові втрати в оселях.

Відео дня

— Це уже другий опалювальний період, який Україна починає в умовах війни. Згадуючи події минулого року, маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій, оскільки ворог може відновити масовані терористичні обстріли критичної інфраструктури України. Саме тому ми закликаємо громадян не нехтувати заходами, які мають на меті зменшити теплові втрати в оселях. Слід перевірити стан вікон та дверей, звернути увагу на те, щоб батареї не були закриті меблями або шторами, а також подбати про зменшення споживання електроенергії, — зазначає директор департаменту міського господарства Вінницької міської ради Роман Фурман.

Нагадаємо, що з повним переліком заходів, які націлені на зменшення теплових втрат можна ознайомитись за посиланням.

 

Читайте також:

На двох котельнях встановили сучасні установки утилізації тепла димових газів

Експерти радять готуватися до зими. Скільки коштують бензинові генератори у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Злой Мердок

    В умовах війни та в цілях економії -  умікн... увмікну...увікну.. Увімкнули опалення коли на вулиці +24 градуси за Цельсієм.

    Все логічно, питань немає.

keyboard_arrow_up