У Козятині люди з зброєю зайняли РДА. Йде навчання

На Вінниччині у місті Козятин розпочались командно-штабні навчання по виконанню задач за призначенням. 36 загін територіальної оборони Вінниччини зайняв оборону на усіх поверхах приміщення Козятинської районної державної адміністрації. У руках військових бойові АК-74, кулемети та гранатомети, але набої у них холості.

- Зайнявши оборону на всіх поверхах будівлі, поробивши засідки та «секрети» на підступах до осередку районної влади, обладнавши кулеметні гнізда та снайперські «лежки» на найближніх будинках, бійці тренувались у відбитті умовної ворожої батальйонної тактичної групи, - інформує сайт Вінницької ОДА.

Голова Козятинської РДА Олег Оркуша каже, що з самого ранку до нього посипалися телефонні дзвінки. Оркушу доводиться усіх заспокоювати та пояснювати, що йдуть планові навчання.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:01 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up