Вакарчук їде до Вінниці читати лекцію: де та коли послухати?

Вакарчук їде до Вінниці читати лекцію: де та коли послухати?

До Вінниці приїде Святослав Вакарчук. Він зачитає лекцію у місцевому університеті.

Про це у фейсбук повідомив «Донецький національний університет імені Василя Cтуса».

Лекція пройде у актовій залі навчального закладу (пр. 600-річчя, 21) 26 червня з 15:00 до 18:00 години. Вона буде про освіту як драйвер лідерства та інноваційних змін у суспільстві.

Першим виступить професор KSE Володимир Вахітов. Його тема "Освіта <без> майбутнього. Чого навчатися у світі 4.0"

Відео дня

За ним виступить Святослав Вакарчук. Його тема лідерства та чому Україна досягне успіху (без політичної складової). Після виступу сесія питання/відповіді.

Участь безкоштовна за умови реєстрації за посиланням https://goo.gl/A4pXmM

Деталі можна дізнатися ТУТ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олексій

    "Світ 4.0" звучить так саме тупо, як і "вінфест" чи "операфест". Я щось пропустив, а світ 3.0 був коли?
  • Знание - сила

    І там і там є сало." Верку Сердючку" - в президенты!
  • Olvol

    Уточніть, актова зала на 600-річчя чи на Кірова? Бо і там, і там є зала
  • Olvol

    Зачитае? С бумажки что ли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up