У Черепашинському кар'єрі втопилася дівчина. Її знайшли, встановлюють особу (ОНОВЛЕНО)

У Черепашинському кар'єрі втопилася дівчина. Її знайшли, встановлюють особу (ОНОВЛЕНО)
  • За червень цього року на Вінниччині вода забрала життя 16 людей, троє серед них — діти. Найменший малюк був 2022 року народження.

На сторінці Головного управління ДСНС України у Вінницькій області інформують, що у Черепашинському кар'єрі зникла дівчина.

Станом на першу половину дня понеділка вінницькі водолази-рятувальники проводили пошукові роботи на затопленому кар'єрі. На жаль, поки що пошуки не дали результату.

Як повідомляють очевидці, під час купання дівчина раптово почала тонути, а тоді зникла.

Відео дня

За словами речника Нацполіції у Вінницькій області Вадима Кобзаря, 30 червня до поліції звернулися люди, які відпочивали на кар'єрі. Вони повідомили, що дівчина віком 20-25 років, купаючись гукала про допомогу.

Станом на 1 липня правоохоронців ніхто не повідомив про зникнення дівчини, яка не повернулася з відпочинку. Пошукові роботи на водоймі тривають.

Оновлено 

О 15.05 тіло дівчини підняли на поверхню та передали правоохоронцям. Надалі мають провести експертизу і встановити причину утоплення. За даними рятувальників Вінниччини, з початку літа це 17-та загибель людини у воді.

Дотримуйтеся правил поведінки під час відпочинку на та поблизу водних об'єктів!

  • Купайтеся там, де безпечно. Для відпочинку слід обирати водойми, на яких офіційно дозволено купання та облаштовані пляжі.
  • Батькам не варто відпускати неповнолітніх дітей купатись самих або в компанії однолітків. Діти мають бути постійно в полі зору.
  • Після тривалого перебування на сонці не пірнати у воду з розбігу, заходити поступово, можна спочатку змочити тіло водою. Різка зміна температури дуже небезпечна для людського організму, особливо для людей з хворим серцем.
  • Якщо ви у воді відчуваєте, що втрачаєте сили або тіло зводять судоми або ж ви побачили людину, що тоне, а самі не вмієте плавати, не соромтеся, кличте на допомогу.

Детальніше про правила поведінки на воді читайте у нашому матеріалі.

 

Читайте також:

З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки

На Вінниччині рятувальники дістали з водойми потопельника

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Надя Козачук

    Звертаються родичі загиблої. Можливо хтось був на місці події в той день і знає подробиці. Просимо повідомити за номером 0971573587. Будемо вдячні за будь-яку інформацію.
  • Лора

    Якби була можливість спустити то озеро, то там багато б " поплавків" знайшлося б.
  • Андрій

    А може навіть і більше. Але навіть і 100 м це серйозна глибина. ще раз кажу не кожен водолаз таку глибину візьме непідготовленим.
  • Julia

    3 роки назад були 1 раз на цьому кар'єрі. Більше не хочеться.
    Так смерділо трупаком 🤯😒 як колись на м'ясокомнаті біля жд вокзалу. Але всі радісно купались і було повно бухих.

    Hanna reply Julia

    Причина- Ветсанзавод, який поблизу у Гулівцях

    Julia reply Hanna

    Подивилась на карті. Ми були з іншого боку кар'єру. Сморід йшов з іншої сторони, не зі сторони Гулівців.

    Hanna reply Julia

    Може й був у хащах  чийсь труп, але  від того заводу сморід часто вітром приносить на кар'єр.  Не раз приїздили і розвертались назад, бо смерділо жахливо.

    Julia reply Hanna

    Дякую.  Не знала.
    Але сморід не для відпочинку 🤮

keyboard_arrow_up