“Тусуй отсюда, громадянин...”: активіст подав у поліцію заяву через погрози від депутата

“Тусуй отсюда, громадянин...”: активіст подав у поліцію заяву через погрози від депутата
Депутат Вінницької обласної Ради Олександр Маслєнніков
  • “Ты мне не фыркай бл***”, “Ты мне тут не рассказывай”, – такі та інші нецензурні вислови лунали у сторону активіста Андрія Гайдая від обласного депутата Маслєннікова;
  • Гайдай вирішив звернутися до поліції через погрози. Як все було?

У четвер, 29 березня, під час сесії Вінницької обласної ради, місцеві "свободівці" заблокували трибуну. Зробили це через те, що одне з питань, а саме про використання червоно-чорного прапору на офіційних установах міста та області, перемістили у списку тих, що мали розглядати, у самий кінець.

Під час блокування трибуни активіст та голова "Студентської Свободи Вінниччини" Андрій Гайдай підійшов до депутата Олександра Масленнікова – обраного від партії “Батьківщина”, голови постійної комісії з питань комунальної власності та приватизації – тоді, коли той якраз обурювався з приводу зірваної сесії. Одним з аргументів від депутата про те, чому слід припинити блокувати трибуну, було те, що він тільки нещодавно дізнався про червоно-чорний прапор, хоча і прожив уже більше 40 років.

Коли Гайдай спробував пояснити Маслєннікову про значення прапору для українських націоналістів та наших бійців, які воюють з Росією на сході України, депутат почав нецензурно висловлюватися та запропонував Андрію кудись "піти-вийти і помірятися патріотизмом".

Відео дня
Ілюстрація: facebook

Зокрема, Маслєнніков обурювався, що Гайдай взагалі знаходиться у сесійній залі і сказав: "... тусуй отсюда, громадянин, бл***...". Цей та інші нецензурні вислови лунали прото у прямій трансляції, яку вів Андрій.

Як все було, можна подивитися у відео:

Наступного дня, 30 березня, Андрій Гайдай подав заяву до поліції про погрози щодо нього від Маслєннікова. На своїй сторінці у facebook прокоментував це так:

"Голова Вінницької облдерждміністрації Валерій Коровій та голова Вінницька обласної Ради Анатолій Олійник зобов’язані ініціювати зняття одіозного, свого партнера по більшості в Раді, Масленнікова з посади голови «комунальної комісії», це стане прикладом політичної відповідальності. Якщо їх влаштовують такі призначенці на керівних посадах – значить вони з ним з одного коріння".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • rar

    Актывыст еще и тупой. В УНР таких лагов не было.
  • Don Sergii

    Винницкая барыжно-воровская-бантитская-ментовская петушня, захватившая власть в Украине после свержения донецкого бандитского клана Януковича менi не земляк😈🤘😈
  • Ваня Лета

    Сволотки как всегда. Гайдая ждет успех в политике. Вот только обращаться в полицию радикалам-националистам не западло?

    З.А.Глядач reply Ваня Лета

    А їм нічого не западло,коли бачать,що можуть відгребти 3,14здюлєй. Навіть якщо це лише теоретично.Вони стають "хероями",коли десятеро на одного або під прицілом відеокамер своїх "колєг".
  • Раїса Уманець

    Маслєніков! Ти себе бачив в дзеркалі?Сашко! Ти ж був чудовою дитиною!  Що з тобою  сталося?звідки ця ненависть?

    З.А.Глядач reply Раїса Уманець

    А з "ахтивістами" інакше не можна...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up