«Цікаві будуть навіть хот-доги» — хто і чим пригощатиме на Vinnytsіa Food Weekend

«Цікаві будуть навіть хот-доги» — хто і чим пригощатиме на Vinnytsіa Food Weekend
  • Головна вимога до учасників — якісний продукт. Через що навіть один з бажаних фудкортів, яких запрошували на фестиваль відмовився  — булочки будуть не такі хрусткі.
  • Про те, що можна буде спробувати незвичного та звичного, але якісного в останні вихідні вересня. Та чому фестиваль проходитиме саме у Вінниці.

 

— Ви уявіть, що стоїть така велика сковорідка. При вас готують  фарш, який повар кидає у вогонь, потім розбиває і туди ж відправляє яйце, воно все смажиться… І це шоу, — розповідає організатор та засновник Vinnytsia Food Weekend  Влад Сівак про те, що незабаром відбуватиметься в Центральному парку.

Vinnytsia Food Weekend переноситься на 7-8 жовтня. Програма не змінюється
 

На прес-конференції в “Артинові” організатори фестивалю детальніше розповіли про захід. Як сказали, цікаві будуть навіть хот-доги: чорна булка, чорна сосиска, а зверху соус песто. Усього 60 точок, де можна буде спробувати страви восьми культур  світу. Приміром, з іспанської кухні — тако, які у Вінниці, за словами організатора роблять тільки в одному закладі. А також арабський фалафель, грузинські хачапурі та багато іншої смакоти плюс вегетеріанська кухня.

Відео дня

 

Як каже Влад, якість — найкраща реклама і наводить приклад:

— Я страшенно хотів бачити київських хлопців, які роблять хот-доги. Вони геніальні. Ми до них телефонували за півтора місяця до фестивалю і запрошували приїхати. І один з них мені відповів у слухавці, що це все чудово, але приїхати не зможуть. Запитую чому. Він: “В мене просто булочки будуть не такі хрумкі”. Я пропонував  йому  гарні умови зберігання продуктів, оплатити тут житло, дорогу, безкоштовну участь у фестивалі аби тільки приїхали. А він мені  відповідає: “Мій продукт —  це моя найкраща реклама і ми поки взагалі не виїжджаємо з Києва”.

Інший учасник  з Києва — "Мангал" налічує 80 людей персоналу. Київляни обслуговують Європу, їздять туди на фестивалі вуличної їжі. В райдері євпропейської зірки  є навіть пункт, щоб шеф-повар цієї україснької точки вуличної їжі був присутній, коли зірка відправляється в тур.

За словами Влада, в Києві фестивальний туризм  дуже розвинутий. І там кожні вихідні може бути по декілька фестивалів вуличної їжі. Люди звикають до київських учасників тому, що бачать одні й ті самі обличчя. Адже  фуд-ринок він не такий великий як нам здається. Він обмежений і всі один одного знають. Тому відкривають нові локації як от  Vinnytsіa Food Weekend, щоб містяни могли спробувати продукт, а кухарі — подивитися на вінницького клієнта.

Про фестиваль (програма, час, локації)  можна також почитати в матеріалі: З’їсти мідії і запити вином — що готує Vinnytsia Food Weekend

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • З.А.Глядач

    А чому ніхто не каже,ЯКІ будуть ціни?
  • З.А.Глядач

    "При вас готують  фарш, який повар кидає у вогонь, потім розбиває і туди ж відправляє яйце..."

    Навіщо кидати у вогонь? Не простіше на пательню?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up