Центр Вінниці зупинився у пробках але не через аварії

Центр Вінниці зупинився у пробках але не через аварії
"В центрі Вінниці певно якась аварія, - телефонували до редакції читачі. - пробка страшенна." Та, як виявилося, причина простою транспорту не в цьому.

Таксист запропонував журналісту поїхати із Замостя на Хмельницьке шосе, замість Центрального мосту, Київським. Сказав, що там стоїть транспорт. 
- Аварія? – питаємо.
- Ні. Просто багато машин, - пояснює таксист. - Таке враження, що люди цілий тиждень нічого не робили, а в п’ятницю всі взялися їздити по справах. 

І на перехресті перед виїздом на Київський міст проскочити не вдалося. Стали. Виявляється, тут теж «тягнучка». Стоять і приватні автомобілі, і громадський транспорт так, що нічого не видно навколо. Причину зупинки зрозуміти не можливо, Навколо нашої машини на середній смузі руху - і люди йдуть, і машини сунуться помалу. 

Але стояли порівняно недовго. Менше 10-ти хвилин. З’ясувалося, що затримали всіх чи то дорожники, чи то будівельники - люди в оранжевих жилетах розчищали болото на проїжджій частині, нанесене тракторами і вантажівками. 
- Коли будують біля проїжджої частини, це страшне, - каже таксист. – Не мають поняття наші будівельники про логістику. Могли б будматеріали возити в нічний час, якщо вже така ситуація. 
Затримка на перехресті вийшла через те, що заїзд на будівельний майданчик нового дому Набережного кварталу з Чорновола, одразу за пішохідним переходом. Далі – два нових світлофори, де теж довелося трохи постояти. Більше тролейбусам, бо їм зманеврувати важче на смугах руху, ніж машині таксі. 
- Тут потрібен був світлофор, але один, а не два підряд, - каже водій, коментуючи нові «регулятори» руху, встановлені буквально за кілька десятків метрів один від одного. – Краще б другий на Стеценка поставили, бо звіти на Київську виїхати в години пік неможливо взагалі.
У цей час на Соборній стоїть електротранспорт. Від торговельного інституту в напрямку центру утворилась "тягучка". Водії трамваїв і тролейбусів випустили пасажирів. Стоять порожні. Люди йдуть пішки. Поки журналіст дійшов до міської ради, транспорт потихеньку рушив.

Відео дня

Щоб з'ясувати, чи були аварії в місті в цей час ми зателефонували у чергову частину ДАІ.
- Ніяких аварій немає. На проспекті Коцюбинського працівники ТТУ ремонтують колії, тому й ускладнився рух транспорту, - розказав черговий.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    як завжди!
  • К. Ю.

    и кр!м пятници бильше дня не було.

    вінничанин reply К. Ю.

    йура- введіть свій графік поломок контактної мережі і щоб в пятницю ні ні!!!

    Дарья reply вінничанин

    Насмішив, в точку.)))
  • Anonymous

    На площі Жовтневій  дві аваріки ремонтували контактну мережу, тому все стояло, крім автобусів і маршруток.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up