Центр реабілітації «Гармонія» назвали на честь Раїси Панасюк

Центр реабілітації «Гармонія» назвали на честь Раїси Панасюк
  • Міська рада 27 червня ухвалила рішення про перейменування центру «Гармонія». 
  • Закладу присвоєно ім’я Почесної вінничанки Раїси Панасюк

У тексті рішення, яке прийняли депутати йдеться, що відтепер повна назва — «Міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» імені Раїси Панасюк». А скорочена назва — Центр реабілітації «Гармонія» ім. Р. Панасюк 

Крім того, депутати вирішили розширити дію повноважень, прав та обов’язків працівників центру на територію всієї Вінницької міської ОТГ, в яку входять Вінниця і селище Десна. Тепер це рішення мають погодити на сесії міськради, 28 червня.

Відео дня

Нагадаємо, у 2007 році був заснований центр реабілітації «Гармонія». У цьому центрі допомагають людям з інвалідністю інтегруватися у суспільство, надають психологічну та соціальну допомогу. З моменту заснування закладу ним керувала Раїса Панасюк.

Харизма і внутрішня сила худорлявої жінки на візку привертала до себе увагу не тільки простих людей, а й чиновників різного рівня. Вона була урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю, опікувалася трьома мільйонами українців з особливими потребами.

На жаль, 17 вересня 2018-го її життя обірвалося. У 2017 році вона перенесла онкологічну операцію. Але, на жаль, її сили духу виявилося недостатньо для боротьби з важкою недугою. 

— Працівники центру звернулися до нас, аби перейменувати «Гармонію» на центр реабілітації імені Раїси Панасюк. Наш юридичний відділ вже готує документи, аби це зробити, — розповіла заступниця міського голови Галина Якубович. 

Нинішня керівниця центру Олена Чорнобривенко пояснила, що таким чином вони вшанують пам’ять про пані Раїсу, присвятять їй те, на що вона витратила роки свого життя.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up